Το νέο trailer του Black Widow

Ο Taskmaster είναι ο νέος και μυστηριώδης villain που εισέρχεται στο Marvel Cinematic Universe.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 15 Ιανουαρίου 2020

H Marvel έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο trailer για την solo ταινία της Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), το οποίο είναι ίσως η πιο κατατοπιστική ματιά στα όσα πρόκειται να δούμε σε αυτήν. Κι αυτό γιατί έχουμε την πρώτη εμφάνιση του ενδιαφέροντος villain Taskmaster. Ο τελευταίος σχεδιάστηκε από τους David Michelinie και George Pérez, κάνοντας την παρθενική εμφάνισή του στα κόμικ της αμερικανικής εκδοτικής εταιρείας τον Μάιο του 1980 και πιο συγκεκριμένα στο τεύχος νο.195 της σειράς The Avengers.

Το πραγματικό του όνομα είναι Tony Masters και συνήθως, στις έντυπες περιπέτειες, παίζει τόσο το ρόλο του "κακού" όσο και εκείνον του διπλού πράκτορα. Στο trailer εμφανίζεται με εντυπωσιακές ικανότητες ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ακόμη παραμένει μυστική η ταυτότητα του ηθοποιού που θα τον υποδυθεί. To Black Widow ήταν μία παραγωγή που βρισκόταν αρκετό καιρό στα σκαριά, πολύ πριν το Avengers: Infinity War. Σε αυτό η Romanoff θα αντιμετωπίσει το παρελθόν της, σε ένα χρονικό πλαίσιο που τοποθετείται μετά τα γεγονότα του Captain America: Civil War. 

Στο cast ξεχωρίζουν ακόμη η Rachel Weisz, η Florence Pugh και ο David Harbour, που έχει ρόλο του Red Guardian, μίας cult ρώσικης εκδοχής του Captain America. 

Το Black Widow αναμένεται στους κινηματογράφους τον Μάιο. 


Διάβασε ακόμη για τα sequels, τα remakes και τα spin-offs του 2020, τις επόμενες σειρές και ταινίες της Marvel και την αληθινή ιστορία πίσω από το 1917 του Sam Mendes.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.