Το φινάλε του Peaky Blinders

Η έκτη σεζόν θα είναι και η τελευταία υποστηρίζουν οι δημιουργοί της σειράς.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 20 Ιανουαρίου 2021

Το Peaky Blinders θα ολοκληρωθεί μετά την επόμενη σεζόν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι δημιουργοί του. Ο επικεφαλής της ομάδας παραγωγής Steven Knight είναι εκείνος που το επιβεβαίωσε, πιστοποιώντας το τέλος της μέχρι τώρα ιστορίας της εγκληματικής οικογένειας από το Μπέρμιγχαμ που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατών στις μικρές οθόνες.

Εκρηκτικό τέλος

"Η σειρά θα επιστρέψει και θα το κάνει με εκρηκτικό τρόπο. Παρότι η πανδημία μας πήγε πίσω, μπορέσαμε να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε. Πιστεύουμε πως ο 6ος κύκλος θα είναι καλύτερος από οτιδήποτε άλλο μέχρι τώρα και θα κλείσει ιδανικά τη σειρά. Η ιστορία πάντως θα συνεχιστεί, με άλλη μορφή" ανέφερε σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο Knight.

Υπενθυμίζουμε πως η σειρά, με βάση τα όσα είχε αποκαλύψει ο σκηνοθέτης Antony Byrne, θα είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα τον περασμένο Μάρτιο αλλά η Covid-19 την έβαλε για κάποιο καιρό στον πάγο. Όπως, δηλαδή, συνέβη και με όλη την ανθρώπινη δραστηριότητα πάνω στον πλανήτη.

Με νέες (;) προσθήκες

Από την πλευρά της, η executive producer Caryn Mandabach προσέθεσε ότι "μαζί με τους υπέροχους συνεργάτες μας στο BBC και το Netflix, εργαζόμαστε διαρκώς και επιμελώς για να διασφαλίσουμε πως η επόμενη σεζόν θα φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα, προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσουμε όλους τους συντελεστές ασφαλείς. Ελπίζουμε οι Peaky fans να παραμείνουν το ίδιο υποστηρικτικοί και υπομονετικοί. Τα σενάρια του Steve είναι εκπληκτικά και θα σηματοδοτήσουν το τέλος μίας επικής ιστορίας που έκανε τη διαφορά από το πρώτο επεισόδιο, πίσω στο 2013".

Το φινάλε του Peaky Blinders

Τέλος, αξίζει να τονιστεί πως οι άνθρωποι της παραγωγής του Peaky Blinders έχουν θέσει πολύ υψηλά τον πήχη όσον αφορά το cast του φινάλε, προσεγγίζοντας μεταξύ άλλων τους Brad Pitt, Snoop Dogg and A$AP Rocky. Βέβαια, η πιο ηχηρή φήμη έχει να κάνει με την προσθήκη του Rowan Atkinson. Ο 65χρονος Άγγλος ηθοποιός, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι είναι πάρα πολλά περισσότερο από ένας κωμικός μανιέρας, φημολογείται πως θα ενσαρκώσει τον Αδόλφο Χίτλερ στα νέα επεισόδια του show. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".