Ο Tom Cruise και η Elsina Khayrova μόλις χώρισαν

Και ξέρουμε την αιτία.

Σε διάλυση οδηγήθηκε η σχέση του Tom Cruise και της Elsina Khayrova, με πηγές από το περιβάλλον τους να επιβεβαιώνουν την είδηση. Πριν από περίπου έναν μήνα, δημοσιεύματα αναφέρθηκαν στη ψυχρή ατμόσφαιρα που επικρατούσε μεταξύ του ζευγαριού, ενώ ορισμένοι μίλησαν για ένα τέλος που φαινόταν να πλησιάζει.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία δημοσιεύματα που ανέφεραν κρίση στη σχέση τους επιβεβαιώθηκαν με πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού να αναφέρει στο Page Six: "Ο Tom ένιωθε ότι τα πράγματα κινούνταν πολύ γρήγορα, ειδικά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δεν ήταν ακόμα εκεί συναισθηματικά, οπότε έχει ψυχραθεί, αλλά εξακολουθούν να έχουν επαφή". Επιπλέον, η ίδια πηγή ανέφερε: "Ο Tom θέλει να το πηγαίνει αργά με όποια βγαίνει, καθώς αισθάνεται ότι έχει πληγωθεί από αρκετές πρώην του".

Εκφράζοντας την επιθυμία του να κρατήσει την προσωπική του ζωή πιο ιδιωτική, ο Cruise δείχνει πως θέλει να αφήσει πίσω του αυτή την περίοδο και να επικεντρωθεί στον εαυτό του.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, η Elsina Khayrova ήταν εκείνη που επέλεξε τη διάλυση της σχέσης τους. "Δεν υπάρχουν κακές σχέσεις μεταξύ τους. Απλώς είχαν μια διαφορετική ιδέα για το πώς θα ήθελαν να είναι η σχέση τους", εξήγησε η ίδια πηγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώην ζευγάρι είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά μαζί σε ένα πάρτι, τον Δεκέμβριο του 2023, στο Λονδίνο.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης