Η μεγάλη επιστροφή του Dexter στη μικρή οθόνη

Ο serial killer των serial killers επανέρχεται στην ενεργό δράση.

Ο Dexter Morgan (Michael C. Hall) έτρεξε για 8 σεζόν στην TV, δημιούργησε ένα φανατικό και παθιασμένο κοινό που παρακολουθούσε την κάθε του κίνηση με μία σχεδόν κλινική εμμονή, περίπου δηλαδή όπως ο παρανοϊκός πρωταγωνιστής και ειδικός συνεργάτης της αστυνομίας του Μαϊάμι ξεπάστρευε αντίστοιχα τους villains της ιστορίας. Ο Dexter ήταν ένας από τους κορυφαίους vigilantes που πέρασαν ποτέ από τη μικρή οθόνη – παρότι στις τελευταίες σεζόν η ποιότητα της σειράς όχι απλά έπεσε αλλά έκανε βουτιά στα τάρταρα.

Τι να περιμένεις

Το Showtime με μία ανακοίνωση που έφερε δάκρυα χαρά σε χιλιάδες θεατές ανά τον πλανήτη έκανε πραγματικότητα αυτό που πολλοί ήλπιζαν αλλά λίγοι πίστευαν: Ο serial killer των serial killers επιστρέφει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dextertvseries

A post shared by Dexter TV Series (@dextertvseries) on

Την Τετάρτη που μας πέρασε, το δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα τα πλάνα του, τα οποία περιλαμβάνουν μία limited series με τον Michael C. Hall στον πρωταγωνιστικό ρόλο προφανώς, έναν ρόλο που το 2010 του είχα χαρίσει τη Χρυσή Σφαίρα, και τον Clyde Phillips για άλλη μία φορά να αναλαμβάνει ως showrunner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dextertvseries #showtime #michaelchall #DavidZayas #DesmondHarrington #cslee

A post shared by Dexter TV Series (@dextertvseries) on

"Το Dexter είναι μία τόσο ξεχωριστή σειρά, τόσο για εκατομμύρια οπαδούς όσο και για το Showtime, αφού ήταν ένας βασικός λόγος που το studio γιγάντωσε τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια" δήλωσε ο Gary Levine, Πρόεδρος στο Τμήμα Ψυχαγωγίας του Showtime."Ο μόνος λόγος να επισκεφτούμε ξανά αυτόν τον θρυλικό χαρακτήρα ήταν αν βρίσκαμε έναν δημιουργικό τρόπο πραγματικά αντάξιο του εξαιρετικού αυτού tv show. Λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενο να ανακοινώσω ότι ο Clyde Phillips και ο Michael C. Hall τον βρήκαν και ανυπομονούμε για να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και να δείξουμε τα αποτελέσματα στο κοινό!".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.