Το Once Upon a Time in Hollywood γίνεται βιβλίο

Στα καλά νέα της ημέρας, ο Quentin Tarantino αποφάσισε να γίνει συγγραφέας.

Πώς θα σου φαινόταν να διαβάσεις την ιστορία των Rick Dalton και Cliff Booth σε τυπωμένες σελίδες; Οι δύο πρωταγωνιστές του Once Upon a Time in Hollywood, τους οποίους ερμήνευσαν οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt αντίστοιχα δημιουργώντας πανικό στο box office τoy 2019, οδεύουν προς το τυπογραφείο σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline. Κάτι που είχε υποσχεθεί, λοιπόν, ο Quentin Tarantino γίνεται πραγματικότητα με πιο πιθανή ημερομηνία έκδοσης το 2021.

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης ήρθε σε συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο HarperCollins όχι για ένα αλλά για δύο βιβλία. Όσον αφορά το Once Upon a Time in Hollywood, η ιστορία θα πηγαίνει μπρος και πίσω στον χρόνο, με τους δύο πρωταγωνιστές να μπλέκουν σε απίθανες περιπέτειες καθώς γυρίζουν Spaghetti Westerns στην Ιταλία.


Ένα προσωπικό εκδοτικό στοίχημα δηλαδή από έναν από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες στον κόσμο και έναν φανατικό οπαδό της πιο ψυχεδελικής δεκαετίας του 20ου αιώνα.


"Στη δεκαετία του '70, η μεταφορά ταινιών σε νουβέλες ήταν το λογοτεχνικό είδος με το οποία μεγάλωσα, και τρέφω τεράστια αγάπη για αυτό, έτσι είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως το Once Upon a Time… in Hollywood θα είναι η δική συνεισφορά σε αυτό το πολύ συχνά περιθωριοποιημένο sub-genre" δήλωσε ο Tarantino στο Deadline, για να συνεχίσει: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εξερευνήσω ακόμα περισσότερο την ιστορία των δύο αυτών ηρώων αλλά και το σύμπαν τους μέσα σε ένα λογοτεχνικό περιβάλλον".

Και το δεύτερο βιβλίο;

Ποιο όμως θα είναι τα δεύτερο βιβλίο με το οποίο θα καταπιαστεί ο ιδιοφυής Tarantino; Μπορεί ο ίδιος παλιότερα να είχε αποκαλύψει ότι ασχολείται με την ιστορία ενός βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι πληροφορίες της συμφωνίας με τη HarperCollins όμως αναφέρουν κάτι διαφορετικό.

Πιο συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για μία έκδοση που θα ρίχνει φως στη φιλμογραφία των 70s –γεμάτη με δοκίμια, κριτικές, προσωπικές καταγραφές και απαντήσεις σε μεγάλα "εάν"- με τίτλο "Cinema Speculation”. Ένα προσωπικό εκδοτικό στοίχημα, δηλαδή, από έναν από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες στον κόσμο και έναν φανατικό οπαδό της πιο ψυχεδελικής δεκαετίας του 20ου αιώνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος