Μετά τα ποτά, οι διάσημοι πιάνουν τα cookbooks

Από τον Stanley Tucci και τον Snoop Dogg μέχρι τον Shaquille O'Neal και τον Danny Trejo: Η νέα τρέλα των celebrities είναι τα βιβλία μαγειρικής.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 29 Ιανουαρίου 2022

Cookbooks και celebrities λοιπόν. Πριν από περίπου μία δεκαετία, αρκετά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ καθώς και κορυφαίοι αθλητές ξεκίνησαν να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες πολύ πιο μακριά από τα μέχρι τότε γνωστά όρια της επαγγελματικής τους πορείας, μπαίνοντας στη βιομηχανία του ποτού. Το έκαναν μάλιστα με θέρμη, έχοντας στο πλευρό τους σημαντικά άτομα από το spirits industry, που αποτέλεσαν τις δικλείδες ασφαλείας τόσο όσον αφορά την τεχνογνωσία όσο και την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Απροσδόκητοι συγγραφείς-μάγειρες

Πλέον, πολλά από τα πιο δημοφιλή ονόματα από τον χώρο του θεάματος και των σπορ, απέκτησαν μία νέα ασχολία που περνά από την κουζίνα. Η συγγραφή ενός cookbook από τον αγαπημένο σου πρωταγωνιστή, performer ή μπασκετμπολίστα δεν είναι πια κάτι ασυνήθιστο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coolio (@coolio)

Ο καθένας το κάνει προφανώς για τους δικούς του λόγους αλλά πολύ συχνά το τελικό αποτέλεσμα τυγχάνει να είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον ή/και νόστιμο.

Πέρα λοιπόν από τον Anthony Bourdain, τον Gordon Ramsay, τον Guy Fieri, τον David Chang και τον Jamie Oliver, στα ράφια της βιβλιοθήκης κάθε foodie μπορούν να συνυπάρξουν τα ονόματα τύπων όπως οι Stanley Tucci, Snoop Dogg, Shaquille O'Neal και Coolio.

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.