Συμβουλές από τους πιο ώριμους άντρες του πλανήτη

Μεγάλες κουβέντες από αυτούς που έζησαν, έπαθαν κι έμαθαν.

Γράφει: Esquire Editors 01 Ιανουαρίου 2020

> Ένας σοφός άνδρας, ο Ray Price, μου είπε πρόσφατα πως ένα πράγμα έμαθε στη ζωή του. Για την ακρίβεια με πήρε τηλέφωνο και μου το δήλωσε. Τον ρώτησα "τι έμαθες"; και μου απάντησε: "Το χρήμα ερεθίζει τις γυναίκες".
Willie Nelson, Μουσικός-ποιητής- ακτιβιστής.

Συμβουλές από τους πιο ώριμους άντρες του πλανήτη

> Μεγαλώνοντας δεν φοβάσαι πια ν' αμφιβάλλεις. Η αμφιβολία δεν τελειώνει τίποτα, καμία παράσταση. Σου βγαίνει να βασανίσεις τον εαυτό σου.
Clint Eastwood, Σκηνοθέτης- Ηθοποιός.

> Στη ζωή δεν είναι όλα έντονο συναίσθημα. Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν είναι όταν δεν είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός - οι μικρές λεπτομέρειες της σχέσης και της γλώσσας του σώματος.
David Attenborough, Παρουσιαστής- Φυσιοδίφης.

ΚΙΘ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ

> Καθώς γερνάς οι νεότεροι πιστεύουν ότι ξέρεις τι σου γίνεται. Αλλά είναι μια μάταιη ελπίδα αυτό, γιατί όλοι μεγαλώνουμε παράλληλα, καταλαβαίνεις;
Keith Richards, Μουσικός.

> Ο πατέρας μου έλεγε "Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Και μετά ας το να πάει στο διάολο". Πάντα έδινε σημασία στην προσπάθεια και όχι στο αποτέλεσμα.
Ted Kennedy, Πολιτικός.

> Όσο άσχημα κι αν είναι τα πράγματα, πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Άρα, τι κι αν το εγκεφαλικό μου άφησε κουσούρι στην ομιλία; Και ο Μωυσής που είχε ένα, μια χαρά τα κατάφερε.
Kirk Douglas, Ηθοποιός.

muhammad ali

> Αυτό που σκέφτεσαι, αυτό γίνεσαι.
Muhammad Ali, Θρύλος της πυγμαχίας.

> Λένε πως δεν μπορείς να καταλάβεις κανέναν άνθρωπο αν δεν κατανοήσεις πρώτα τη σεξουαλική του ζωή. Πολλούς τους φοβίζει αυτό. Εμένα όχι.
Tony Curtis, Ηθοποιός.

> Κάποιοι δεν θα 'πρεπε να παντρεύονται ποτέ. Δεν έχουν όλοι μέσα τους τη δυνατότητα της εξάρτησης. Όταν δεσμεύεσαι, κλίνεις προς κάποιον, αλλά η επιθυμία να στηρίξεις τον άλλο δεν υπάρχει σε όλους.
Arthur Miller, Συγγραφέας.

Μεγάλος Λεμπόφσκι Τζεφ Μπρίτζες

> Η γυναίκα μου όποτε φεύγω για δουλειά και είμαι κάπως αγχωμένος, μου λέει: "Να θυμάσαι, πέρνα καλά". Το ξεχνάω και την ευχαριστώ για την υπενθύμιση. Γιατί μερικές φορές όντως ξεχνάμε. Τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά ενώ υπάρχει τόση χαρά ν' απολαύσεις όπου κι αν είσαι.
Jeff Bridges, Ηθοποιός.

> Πρέπει να φτιάξεις τη ζωή σου. Να τη σκαλίσεις σα γλυπτό.
William Shatner, Ηθοποιός.

Μπαρτ Ρέινολντς Μαθήματα Ζωής

> Μπορώ να πω σ' έναν νέο άνθρωπο πού είναι οι "νάρκες", αλλά και πάλι θα τις πατήσει όλες, έτσι κι αλλιώς.
Burt Reynolds, Ηθοποιός.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς θα είσαι άριστος οικοδεσπότης αν διοργανώνεις χριστουγεννιάτικο δείπνο

Δεν είναι μόνο το καλό φαγητό που θα εξασφαλίσει μια αξέχαστη Άγια Νύχτα στο σπίτι σου. Δώσε προσοχή και σε αυτούς τους κανόνες.

Ο Jason Momoa στο νέο Esquire με ΤΑ ΝΕΑ

Το τεύχος Φεβρουαρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα το Σάββατο 25 Ιανουαρίου με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.