Ο θρυλικός Undertaker αποσύρεται από το wrestling

Το WWE μόλις έγινε λιγάκι πιο αδιάφορο.

Τριάντα χρόνια μετά την παρθενική του εμφάνιση στο ρινγκ, ο θρύλος του wrestling Undertaker ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 55 του χρόνια. "Ήρθε η στιγμή ο καουμπόη να κατέβει από το άλογό του. Δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο να πετύχω ή να κατακτήσω", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος (το πραγματικό του ονοματεπώνυμο είναι Mark William Calaway) στο τελευταίο επεισόδιο του δικού του The Last Dance, της σειράς ντοκιμαντέρ The Last Ride σε παραγωγή του WWE Network. "Το The Last Ride μου άνοιξε τα μάτια. Με βοήθησε να δω τη μεγάλη εικόνα και να σταματήσω πια να κρίνω τόσο αυστηρά τον εαυτό μου όπως έκανα τα τελευταία χρόνια. Πλέον, μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα εκτός ρινγκ. Το έχω αποδεχτεί", πρόσθεσε. 

O Undertaker μετρά ήδη τρεις δεκαετίες στον χώρο του wrestling -ξεκίνησε την καριέρα του στο Word Class Championship Wrestling (WCCW) το 1984 και το 1990 υπέγραψε συμβόλαιο με το World Wrestling Federation (WWF, τώρα WWE)- και θεωρείται ίσως ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας του αθλήματος-σόου. Οι επικοί, ευφάνταστοι τρόποι που επινοούσε για να κάνει κάθε φορά την είσοδό του στους αγώνες έχουν γράψει ιστορία.

Συνολικά, έχει αναδειχθεί οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έχοντας κατακτήσει τη ζώνη WWE τέσσερις φορές, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών τρεις φορές και το USWA (Ενωμένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών) μία φορά.

Από τα μεγαλύτερά του επιτεύγματα,είναι το σερί του 21-0 στην WrestleMania, το κορυφαίο σόου επί πληρωμή του WWE, όπου μετά από 21 στη σειρά νίκες ηττήθηκε στην Wrestlemania 30 από τον Brock Lesnar.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία εμφάνιση του Undertaker στο ρινγκ ήταν εναντίον του AJ Styles για το WrestleMania 36 σε ένα online event χωρίς θεατές, λόγω της καραντίνας της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.