Το συναισθηματικό 'αντίο' του Daniel Craig στον James Bond

Ο Daniel Craig δεν υποδύθηκε απλά τον 007. Ήταν ο 007.

Esquire Team
Γράφει: Μπάμπης Δούκας 21 Σεπτεμβρίου 2021

Φτιάξε ένα Vesper Martini και πιες στην υγεία του τύπου που υποδύθηκε τα τελευταία 15 χρόνια και για πέντε ταινίες τον James Bond. Ο Daniel Craig αποχωρεί από τον iconic ρόλο μετά το πολύπαθο όσο και πολυαναμενόμενο No Time to Die, με κάποιους άλλους να καιροφυλακτούν για τη διαδοχή του. 

Ένα μεγάλο αντίο

Πριν λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο με τον αποχαιρετισμό του 53χρονου Άγγλου ηθοποιού στο cast και το crew της 25ης ταινίες του 007, που επεκτείνεται συναισθηματικά πολύ πιο μακριά από τα κοινότυπα ευχαριστήρια. 

"Πολλοί από εσάς δουλέψατε μαζί μου για πέντε ταινίες και γνωρίζω πως υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν. Αγάπησα κάθε μία από αυτές τις στιγμές και κάθε δευτερόλεπτο από τις ταινίες. Κυρίως γιατί ξυπνούσα το πρωί και είχε την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας, παιδιά. Ήταν μία από τις πιο προνομιακές περιόδους της ζωής μου" τόνισε μεταξύ άλλων ο Craig, με τη συναισθηματική του φόρτιση να είναι εμφανής. 

> Διάβασε ακόμη: Τα πιο εμβληματικά ρολόγια του 007

Στη συνέχεια ενώνει τα χέρια του, ευχαριστεί τους συνεργάτες του και ετοιμάζεται να δακρύσει. Το εν λόγω clip προέρχεται από ένα τμήμα του ντοκιμαντέρ για το διάστημα που πέρασε ως Bond και το οποίο καταφθάνει προσεχώς στο Apple TV+.

Περιμένοντας το No Time to Die

Η 25η ταινία του James Bond, το No Time to Die, έρχεται στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου (σε διανομή στις ελληνικές αίθουσες από την Tulip Entertainment). Στην ταινία του Cary Fukunaga, ο 007 έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του.

> Διάβασε ακόμη: Ο Henry Cavill πρέπει να είναι ο επόμενος James Bond

Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Βond στα χνάρια ενός μυστηριώδους "κακού", ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Στo No Time to Die πρωταγωνιστούν οι Ana de Armas, Daniel Craig, Rami Malek, Ralph Fiennes, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ben Whishaw, Jeffrey Wright και Lashana Lynch.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.