Έστειλε τελικά στο νοσοκομείο τον 'Rocky' ο 'Ivan Drago';

Ο Dolph Lundgren απαντά στους ισχυρισμούς του Sylvester Stallone ότι τον έστειλε στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Rocky IV.

Τελικά, τι έχει πραγματικά συμβεί; Ο Sylvester Stallone κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής του καριέρας ως Rocky Balboa τις έχεις ρίξει και τις έχει φάει τις μπουνίτσες του. Κι όμως, φαίνεται ότι τίποτα δεν τον έχει πονέσει περισσότερο από τις γροθιές που του κατάφερε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Rocky IV, το 1985, ο Ivan Drago, που ερμήνευσε ο Dolph Lundgren.

Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2021, κατά τη διάρκεια του προμοταρίσματος του director's cut της cult ταινίας, ο Stallone δήλωσε ότι κατέληξε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, μετά από γρονθοκόπημα του Lundgren στο στήθος του, κατά τη διάρκεια μιας κλιμακούμενης σκηνής πάλης.

Έστειλε τελικά στο νοσοκομείο τον 'Rocky' ο 'Ivan Drago';Getty Images

Ο 'Ivan Drago' δεν θυμάται τίποτα

Αυτή, λοιπόν, είναι η εκδοχή που παρουσίασε ο Stallone και έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα από την αναπαραγωγή της στα μεγαλύτερα ΜΜΕ. Έλα, όμως, που ο Lundgren κλήθηκε πρόσφατα, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης για τον Guardian, να απαντήσει μια σειρά από ερωτήσεις θαυμαστών του.

> Διάβασε ακόμα: O Ivan Drago παραλίγο να σκοτώσει τον Sylvester Stallone στο Rocky IV

Σε αυτές, συμπεριλαμβανόταν το αν όντως συνέβη το επίμαχο, τρομακτικό, περιστατικό. Η απάντησή του; Ότι δεν θυμάται τίποτα σχετικό.

Η δήλωση του Dolph Lundgren

'Δεν ξέρω', είπε. 'Ο Stallone συνεχίζει να μιλάει γι' αυτό, οπότε μάλλον θα έχει δίκιο. Όντως πήγε στο νοσοκομείο, αλλά δεν γνωρίζω αν αυτό οφειλόταν στις γροθιές μου ή από την καταπόνησή του ως σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος. Γυρίσαμε αυτούς τους 15 γύρους μέσα σε 2 ή 3 εβδομάδες, δουλεύοντας 8 με 12 ώρες την ημέρα, οπότε ρίξαμε χιλιάδες γροθιές. Αν δεν μπεις στο πετσί του ρόλου σου, δείχνουν κάπως ψεύτικες οι σκηνές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλεις να σαπίσεις στο ξύλο τον ηθοποιό που ερμηνεύει τον αντίπαλό σου. Όπως και να 'χει, δεν υπάρχει πικρία'.

SYLVESTER STALLONE IN 'ROCKY IV'Getty Images

Μάλιστα, συνέχισε εξηγώντας ότι σπάνια χρησιμοποιούσαν κασκαντέρ και ότι γύριζε ο ίδιος τις πιο απαιτητικές σκηνές πάλης, παρότι, αυτό έχει πλέον αλλάξει.

> Διάβασε ακόμα: Ivan Drago, 36 χρόνια μετά

Εκείνη την εποχή, του Rocky IV, του Τιμωρού, των Κυρίαρχων του Σύμπαντος, των Αναλώσιμων, έπρεπε να τα κάνει όλα μόνος του. Όπως είπε: 'Έχω πηδήξει από μοτοσικλέτα σε φορτηγό, έχω κάνει επικίνδυνα πράγματα που δεν θα τα έκανα τώρα. Το να παραμένω σε καλή φυσική κατάσταση κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών είναι κάτι το ωραίο. Δεν υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που μπορούν να είναι σε αυτό το επίπεδο για τόσα πολλά χρόνια. Άλλωστε, μέρος του παιχνιδιού είναι το να προσπαθείς να δείχνεις fit'.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.