Ο Rami Malek στα καλύτερά του

Με αφορμή τα σημερινά 42α γενέθλια του ηθοποιού θυμόμαστε τις καλύτερες ταινίες του.

Ο Rami Malek είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του, έχοντας συμμετάσχει σε σημαντικές παραγωγές και έχοντας αποδείξει, ουκ ολίγες φορές, το ταλέντο του στην υποκριτική. Σήμερα κλείνει τα 42 του χρόνια και με αυτή την αφορμή ανατρέχουμε στις σπουδαιότερες ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, σύμφωνα πάντα με το IMDb.

Γεννημένος στην Καλιφόρνια το 1981 από Αιγύπτιους γονείς, ο κατά το 1/8 Έλληνας Rami Malek, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, όταν ήταν μικρός δεν είχε ιδέα πόσο κοντά ζούσε στο Hollywood.

Το μικρόβιο της υποκριτικής του μπήκε στο λύκειο όταν παρουσίασε το μονόπρακτο Zooman and the Sign σε έναν διαγωνισμό και είδε για πρώτη φορά τον πατέρα του συγκινημένο. Έτσι, και με την ευχή των γονιών του, οι οποίοι πριν από αυτή την ερμηνεία τον προόριζαν για δικηγόρο, ξεκίνησε τις θεατρικές σπουδές του.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και οι παρακάτω ταινίες μιλούν από μόνες τους, τόσο για την επιμονή και τη σκληρή δουλειά που χρειάστηκε να καταβάλλει προκειμένου να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, όσο και για το χάρισμά του στην υποκριτική. Mία από αυτές άλλωστε, του χάρισε το πολυπόθητο όσκαρ α᾽ανδρικού ρόλου. Ακολουθούν βάσει βαθμολογίας.

Buster's Mal Heart- 6.1

Δράμα / θρίλερ του 2016 που αναδεικνύει το ταλέντο του Rami Malek, όσο υποδύεται έναν οικογενειάρχη άνδρα σε διαφορετικές στιγμές και ορόσημα της ζωής του.

Larry Crowne- 6.1

Ο Tom Hanks, ο οποίος σκηνοθετεί και τη συγκεκριμένη ταινία, επιστρέφει στο πανεπιστήμιο για να τελειώσει το πτυχίο του, αφού απολύεται από τη δουλειά του. Ο Rami Malek είναι ένας από τους συμμαθητές του, που προσθέτει μία καλή δόση χιούμορ στο στόρι.

Night at the Museum: Secret of the Tomb- 6.2

Ο Rami Malek υποδύεται τον ιδιοκτήτη του 'tablet' που ζωντανεύει τις κέρινες φιγούρες στο μουσείο, και αυτόν συμβουλεύεται ο Ben Stiller όταν αυτό αρχίζει να αποσυντίθεται.

Ain't Them Bodies Saints- 6.4

Σε αυτό το ρομαντικό δράμα του 2013, με πρωταγωνιστές τον Casey Affleck και τη Rooney Mara, ο Rami Malek δεν έχει μεγάλο ρόλο, όμως για τους θαυμαστές του αυτή η ταινία θεωρείται must watch.

Night at the Museum- 6.4

Η ταινία-εισαγωγή στο αγαπημένο franchise βρίσκει τον Rami Malek να συμπρωταγωνιστεί με σπουδαία ονόματα, όπως Ben Stiller, Robin Williams και Owen Wilson.

Need for Speed- 6.5

Σε αυτή την περιπέτεια δράσης, ο Aaron Paul συγκεντρώνει την ομάδα του από οδηγούς αγώνων δρόμου για να τον βοηθήσουν να πάρει εκδίκηση και ο Rami Malek είναι ένας από αυτούς.

Papillon- 7.2

Η ταινία βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία για δύο κρατούμενους - ο ένας είναι ο Rami Malek- που προσπαθούν να δραπετεύσουν από τις διεφθαρμένες και απάνθρωπες συνθήκες στις οποίες έχουν καταδικαστεί.

The Master- 7.2

Ο Joaquin Phoenix υποδύεται έναν βετεράνο που προσπαθεί να αφομοιωθεί στην κοινωνία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, συμμετέχοντας σε μία αίρεση της οποίας μέλος είναι και ο Rami Malek.

Short Term 12- 8.0

Το Short Term 12 παρακολουθεί μια ομάδα συμβούλων και τους ενοίκους ενός ιδρύματος αναδοχής. Ο χαρακτήρας του Rami Malek εισέρχεται ως νέος σύμβουλος που προσπαθεί να μάθει τα μυστικά της εγκατάστασης και να είναι σε θέση να χειριστεί τις τεταμένες καταστάσεις της δουλειάς του.

Bohemian Rhapsody- 8.0

Σε αυτή τη δραματική βιογραφία, γεμάτη μουσική, δεν αποτελεί έκπληξη έκπληξη πως ο ρόλος του Rami Malek ως Freddie Mercury και η καταπληκτική ερμηνεία του, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Δικαίως άλλωστε, καθότι εξαιτίας της, ο Malek απέσπασε το όσκαρ α᾽ αντρικού ρόλου.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".