Για όλα φταίει ο Daniel Craig; Ο λόγος που οδήγησε τον Danny Boyle εκτός Bond 25

Υπάρχουν και χειρότερα νέα: Η νέα ταινία James Bond μάλλον δεν θα κάνει πρεμιέρα πριν το 2020.

Από τη μία ο Idris Elba να επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να υποδυθεί τον James Bond και από την άλλη ο Danny Boyle να οδηγείται εκτός της σκηνοθεσίας του Bond 25. Το μόνο σίγουρο ότι ευχάριστα νέα για την ολοκαίνουργια ταινία του πιο διάσημου πράκτορα όλων των εποχών δεν έχουμε.

"Οι Michael G. Wilson, Barbara Broccoli και Daniel Craig ανακοίνωσαν σήμερα ότι εξαιτίας καλλιτεχνικών διαφορών, ο Danny Boyle αποφάσισε να μην είναι πλέον ο σκηνοθέτης του Bond 25", αναφέρεται στο tweet που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του 007 στο Twitter.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παρασκήνιο της παραίτησης (;)/απόλυσης (;) του Boyle είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, ο σκηνοθέτης ήρθε σε ρήξη με τον Daniel Craig για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον κακό της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, η διαφωνία τους αφορούσε τον Tomasz Kot, τον Πολωνό ηθοποιό από το Cold War, που κρίθηκε από τον Boyle επαρκής για το ρόλο, αλλά ανεπαρκής από τον Craig.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Βρετανός ηθοποιός έχει πάντα τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις που λαμβάνονται για το casting και μάλιστα είναι εκείνος που επιλέγει πάντα όλες τις γυναίκες συναδέλφους του. Και κάπως έτσι εξηγείται γιατί το όνομά του συμπεριλήφθηκε στην ανακοίνωση μέσω Twitter της αποχώρησης του σκηνοθέτη.

Και τα δυσάρεστα νέα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς λέγεται ότι αντί για 9 Νοεμβρίου του 2019 που ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του Bond 25 στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα μεταφερθεί για το 2020.

Εν αναμονή λοιπόν επίσημης ανακοίνωσης. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις τύχη στη ζωή σου, σύμφωνα με το TikTok

Παραδόξως, κάποιες από αυτές τις συμβουλές παύλα πρακτικές, βγάζουν νόημα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι σχέση έχει ο Tony Soprano με τον LeBron James

O James Gandolfini είχε υποδυθεί ξανά τον θρυλικό ήρωα σε ένα μικρό βίντεο που έχει όλες τις απαντήσεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης