3 νέες σειρές για τον Αύγουστο

Κάνουν πρεμιέρα την κατάλληλη στιγμή, τον παραδοσιακό μήνα των καλοκαιρινών διακοπών.

Μπορεί εθιμοτυπικά η παραγωγή να είναι φτωχή στη μικρή οθόνη τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, φέτος με την πανδημία του κορονοϊού όμως η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και οι καινούργιες τηλεοπτικές σειρές είναι πραγματικά ελάχιστες. Ξεχωρίζουν οι ακόλουθες τρεις που θα προβληθούν σε HBO, Netflix και Hulu. Οι δύο εξ αυτών πατούν πάνω σε ζητήματα των καιρών μας -η καθεμία με τον τρόπο της-, ενώ η τρίτη γυρίζει τον χρόνο πίσω σε ένα αληθινό συμβάν.

Lovecraft Country 

Σε παραγωγή του Jordan Peele που μας παρέδωσε το βραβευμένο με Όσκαρ Get Out και του J.J. Abrams (Cloverfield, Lost, οι τελευταίες ταινίες Star Wars), το Lovecraft Country της Misha Green είναι μία θρίλερ σειρά βασισμένη στο ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του Matt Ruff. Η ιστορία του διαδραματίζεται στα 50s στην Αμερική με τους ανθρώπους της αφροαμερικανικής κοινότητας να βιώνουν στο πετσί τους τον ρατσισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Atticus Freeman (Jonathan Majors), ένας βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου με πάθος για την επιστημονική φαντασία, θα βρεθεί μπλεγμένος σε ένα road trip που θα καταλήξει να θυμίζει τρενάκι του τρόμου, σαν αυτό στο οποίο θα επέβαιναν οι ήρωες του H.P. Lovecraft (1890-1937), από τους πιο εμβληματικούς συγγραφείς της λογοτεχνίας του φανταστικού.

Πρεμιέρα: 16 Αυγούστου, HBO

Love in the Time of Corona

Μίνι σειρά, που μιλά στο εδώ και τώρα και έρχεται την κατάλληλη στιγμή στη μικρή οθόνη. Δημιουργία της Joanna Johnson (Good Trouble, The Fosters), το Love in the Time of Corona εξιστορεί τέσσερις ιστορίες αγάπης με τους ήρωες να αναζητούν την ανθρώπινη επαφή και τρυφερότητα εν μέσω καραντίνας. 

Πρεμιέρα: 22 Αυγούστου, Hulu.

Η μεγάλη ληστεία του αιώνα (The Great Heist)

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η νέα πρωτότυπη σειρά του Netflix μας έρχεται από την Κολομβία και παρακολουθεί την κλοπή 33 εκατομμυρίων δολαρίων από την κεντρική τράπεζα της χώρας το 1994 που συγκλόνισε την Λατινική Αμερική.

Πρεμιέρα: 14 Αυγούστου, Netflix.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος