Τι γνωρίζουμε για το φινάλε του Narcos: Mexico

Οι βαρόνοι και τα καρτέλ επιστρέφουν στο Netflix.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 15 Σεπτεμβρίου 2021

Θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει το Narcos ως μία εθιστική σειρά αλλά κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε ατυχή connotations. Τέλος πάντων, προχωράμε, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Η εν λόγω παραγωγή έγινε γρήγορα από τις δημοφιλέστερες του Netflix από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της, πίσω στον Αύγουστο του 2015. Πλέον, ετοιμάζεται να ρίξει φινάλε με τον τελευταίο κύκλο του Narcos: Mexico. Ακολουθούν όλα όσα γνωρίζουμε.

Το trailer

Μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει το επίσημο trailer -αναμένεται προσεχώς- αλλά μόνο ένα teaser, που μετρά μερικές ώρες ζωής στο διαδίκτυο.

Να πέσει το βίντεο.

H πρεμιέρα

Τα νέα επεισόδια του Narcos: Mexico θα είναι διαθέσιμα στο Netflix από τις 5 Νοεμβρίου 2021.

> Διάβασε ακόμη για τα κορυφαία γουέστερν όλων των εποχών, μία πρώτη ματιά στο The Matrix Resurrections και κάποιες από τις καλύτερες σειρές του φθινοπώρου.

Η υπόθεση

Η χρονική περίοδος είναι τα 90s και η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον πόλεμο που ξεσπά μετά τη σύλληψη του Félix Gallardo. Οι El Chapo και Amado Carillo Fuentes θα έχουν πιο ενεργό ρόλο ενώ θα υπάρξει και η επιστροφή του Wagner Moura στο γνωστό ρόλο (λέγε με Pablo).

Τι γνωρίζουμε για το φινάλε του Narcos: MexicoNetflix
NARCOS ΜΕΞΙΚΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΖΟΝ 1Netflix
NARCOS ΜΕΞΙΚΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΖΟΝ 3Netflix

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, τα νέα ανεξάρτητα καρτέλ θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν μέσα σε ένα κλίμα έντονων πολιτικών ταραχών και κλιμακούμενης βίας. Παράλληλα, κάνει την εμφάνισή της η 'φρέσκια' γενιά Μεξικανών βαρόνων (σαν τον El Chapo). 

To cast

Από τη νέα σεζόν θα  απουσιάζει ο Diego Luna. Ωστόσο επιστρέφουν οι Scoot McNairy, José María Yázpik, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda και Gorka Lasaosa.

> Διάβασε ακόμη: Η ιστορία του βασιλιά της κοκαΐνης Pablo Escobar, σε φωτογραφίες

Οι νέες προσθήκες αφορούν τον Benito Antonio "Bad Bunny" Martinez Ocasio -στο τηλεοπτικό του ντεμπούτου ως Arturo 'Kitty' Paez- καθώς και τους Luis Gerardo Méndez (σαν Victor Tapia- A Juarez), Alberto Guerra (σαν Ismael 'El Mayo' Zambada) και Luisa Rubino (σαν Andrea Nuñez).

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.