Οι πιο υποτιμημένες σειρές του Netflix

Μια ματιά στις παραγωγές που πολύ κακώς έχουν περάσει στα ψιλά γράμματα.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 24 Ιανουαρίου 2022

Κάθε φορά που μπαίνουμε στο Netflix, υπάρχουν πάντα νέες σειρές στην αρχική σελίδα με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να μη μπαίνουμε στη διαδικασία εξονυχιστικών αναζητήσεων. Έτσι, συχνά διαφεύγουν την προσοχή μας, μερικά μικρά διαμάντια που υπό άλλες συνθήκες θα είχαμε ως πρώτη επιλογή. Παρακάτω λοιπόν, βρίσκεις δέκα υποτιμημένες σειρές του Netflix, διαφορετικού είδους που αξίζουν μία θέση στη must-see λίστα σου. 

The Get Down (2016)

Ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει το γεγονός ότι αυτό το μικρό αριστούργημα του Baz Luhrmann. Αποτελεί μία αναζωογονητική ματιά στον κόσμο του χιπ-χοπ μέσα από το πρίσμα φιλόδοξων εφήβων. Οι Justice Smith, Shameik Moore, Herizen F. Guardiola και Jaden Smith πρωταγωνιστούν στη σειρά, η οποία καταγράφει την εξέλιξη του εν λόγω μουσικού είδους στο Νότιο Μπρονξ κατά τη δεκαετία του '70.

Sisters (2018)

 

Σε αυτή τη συναρπαστική αυστραλιανή σειρά, η Julia Bechly (Maria Angelico) ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της και ειδικός σε θέματα γονιμότητας, Dr. Julius Bechly (Barry Otto), είναι πιθανότατα πατέρας εκατοντάδων άλλων παιδιών. Αυτό ωθεί τη Julia να αναζητήσει τα πολλά αδέλφια της, αλλά με έκπληξη συνειδητοποιεί ότι έχει εκατοντάδες αδερφούς και μόνο δύο αδερφές.

>Διάβασε ακόμη: Ένα Όσκαρ στο Don't Look Up. Χθες αν γίνεται.

Ghoul (2018)

 

Από τους δημιουργούς των Insidious και Get Out, το Ghoul ακολουθεί την ανάκριση ενός τρομοκράτη σε ένα απομακρυσμένο κυβερνητικό στρατόπεδο εγκλεισμού στην Ινδία, αλλά τελικά οδηγεί το κοινό σε μία σειρά από μυστηριώδη και τρομακτικά υπερφυσικά γεγονότα.

Lovesick (2018)

Μετά από μια σειρά περιστασιακών σχέσεων στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης, ο Dylan (Johnny Flynn) μαθαίνει ότι έχει χλαμύδια. Με τη βοήθεια των καλύτερων φίλων του, αποφασίζει να επισκεφθεί ξανά τιςς πρώην συντρόφους του και να τις ενημερώσει για τη διάγνωση. Φυσικά, προκαλείται χάος και αμηχανία.

Easy (2019)

 

Αυτή η σειρά εξερευνά τις ζωές μίας διαφορετικής ομάδας ανθρώπων στο Σικάγο, στον καθημερινό της αγώνα με τις σχέσεις, το σεξ, τη σύγχρονη τεχνολογία και πολλά άλλα. Μεταξύ των πρωταγωνιστών, θα εντοπίσεις αρκετά γνωστά πρόσωπα, από τη Sophia Bush μέχρι την Judy Greer.

>Διάβασε ακόμη: Οι καλύτερες σειρές του 2021

Cuckoo (2019)

 

Αυτό το ιδιόρρυθμο βρετανικό δράμα αφηγείται τη ζωή των Thompsons, οι οποίοι έκπληκτοι μαθαίνουν ότι η κόρη τους παντρεύτηκε έναν χίπη ονόματι Dale (Adam Samberg). Το παρατσούκλι του είναι "Κούκος" και μάλλον δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός. 

Unbelievable (2019)

 

Βασισμένο στο βραβευμένο με Πούλιτζερ άρθρο του 2015" Μία απίστευτη ιστορία βιασμού", το Unbelievable εξετάζει την υπόθεση μιας 16χρονης από την Ουάσινγκτον, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει βιαστεί στην κρεβατοκάμαρά της πρoτού ανακαλέσει την κατάθεσή της μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις της αστυνομίας.

Αργότερα, η αρχική της ιστορία τεκμηριώνεται από ένα παρόμοιο περιστατικό που έρχεται στην επιφάνεια. Δύο ντετέκτιβ, τις οποίες υποδύονται αριστοτεχνικά η Toni Collette και η Merritt Wever, αρνούνται να θεωρήσουν ένοχη την κοπέλα και ξεκινούν εντατική έρευνα για να πιάσουν τον δράστη. Είναι πιο ενδιαφέρον από ό,τι ακούγεται.

Caliphate (2020)

Οι ζωές μιας μητέρας που παλεύει ενάντια σε ένα απάνθρωπο καθεστώς, μιας φοιτήτριας που ψάχνει το θεό και μιας φλόδοξης αστυνομικού παίρνουν περίεργη τροπή εξαιτίας μίας επικείμενης επίθεσης του ISIS στη Σουηδία.

Ethos (2020)

Το Ethos (Bir Başkadır στα τουρκικά) είναι μια συναισθηματική σειρά που αναδεικνύει με εξαιρετικό τρόπο την ποικιλομορφία της τουρκικής κοινωνίας. Περιστρέφεται γύρω από πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες, οι οποίοι συνδέονται όλοι με κάποιον τρόπο με μία συντηρητική γυναίκα ονόματι Meryem (Öykü Karayel).

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης