3 σειρές και 2 ταινίες που καταφθάνουν στο Netflix

Μία μικρή επιλογή από must sees, αρχής γενομένης από σήμερα.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 21 Ιανουαρίου 2022

Φήμες θέλουν τους χρήστες του Netflix να περνούν περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα προσπαθώντας να αποφασίσουν τι να δουν από την ώρα που περνούν όντως παρακολουθώντας το περιεχόμενό του. Επειδή ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, πριν από εσένα για εσένα, επιλέξαμε 5 must sees που καταφθάνουν στην πλατφόρμα streaming. Ανάμεσά τους και το πρώτο μέρος της τελευταίας και πολυαναμενόμενης σεζόν του Ozark.

Τσέκαρε παρακάτω, τι μένει οπωσδήποτε να δεις, μέχρι να αποχαιρετήσουμε οριστικά τον Ιανουάριο. 

Σειρές

Ozark (21/01)

Η τελευταία σεζόν αρχής γενομένης από το πρώτο της μέρος φημολογείται συγκλονιστική. Αν και η απαλλαγή από το καρτέλ δείχνει να πλησιάζει, οι Byrde συνεχίζουν να μπλέκουν με όλο και πιο επικίνδυνους ανθρώπους και είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει η γη κάτω από τα πόδια τους. Η τελευταία σεζόν αποτελείται από δύο μέρη συνολικά 14 επεισοδίων. 

>Διάβασε ακόμη: Ώρα να δώσουμε στο Ozark την αναγνώριση που του αξίζει

Η Κατάσκοπος από το Παρελθόν (In From the Cold) 28/01

Ένα κατασκοπευτικό δράμα με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, αυτό είναι το In From the Cold. Η σειρά αφηγείται την ιστορία μίας πρώην βιοχημικού πράκτορα από τη Ρωσία που με την επιστροφή ενός εχθρού από τα παλιά αντιμετωπίζει το ηθικό δίλημμα επιλογής ανάμεσα στην οικογένειά της και το κατασκοπικό της παρελθόν.  

 

Η Γυναίκα στο Σπίτι Απέναντι από το Κορίτσι στο Παράθυρο (The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window) 28/01

Η σκοτεινή αυτή κωμωδία τρολάρει ψυχολογικά θρίλερ όπως τα The Woman in the Window και The Girl on the Train.. Η Kristen Bell ηγείται του cast ως η κλισέ, προβληματισμένη καλλιτέχνης που έχει απομονωθεί στο σπίτι της και αποκτά εμμονή με τη γειτόνισσά της. Τι θα συμβεί όταν καταλάβει ότι ίσως έγινε μάρτυρας ενός φόνου;

Ταινίες

Βασιλική Μεταχείριση (The Royal Treatment) 

Μία κομμώτρια από τη Νέα Υόρκη ονόματι Izzy αρπάζει την ευκαιρία να εργαστεί στο γάμο ενός γοητευτικού πρίγκιπα. Προφανώς και προκύπτει φλερτ, προφανώς και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...

>Διάβασε ακόμη: Οι πολυαναμενόμενες σειρές του Netflix για το 2022

Μόναχο: Στα Πρόθυρα Πολέμου (Munich - The Edge of War) 21/01

Βασισμένη στο βιβλίο του Robert Harris, η ταινία διαδραματίζεται το φθινόπωρο του 1938. Στο επίκεντρό της βρίσκονται ένας Βρετανός δημόσιος υπάλληλος και ένας Γερμανός διπλωμάτης που ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να αποτρέψουν έναν πόλεμο.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.