Η 4η σεζόν του Stranger Things κράσαρε το Netflix

Για την ακρίβεια, όταν έγιναν διαθέσιμα τα δύο τελευταία επεισόδια του 2ου μέρους.

To Netflix 'κατέρρευσε' για ένα σύντομο χρονικό διάστημα νωρίς την Παρασκευή μετά την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία των δύο τελευταίων επεισοδίων του Stranger Things 4.

Σύμφωνα με το Downdetector.com, οι χρήστες που αντιμετώπισαν προβλήματα με το Netflix αυξήθηκαν γύρω στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας) - όταν δηλαδή έγιναν διαθέσιμα τα νέα επεισόδια. Η 'αναστάτωση' διήρκεσε περίπου μισή ώρα και στο χρονικό διάστημα αυτό, οι αναφορές από χρήστες ξεπέρασαν τις 15.000(!).

Το ρεκόρ

Παρεμπιπτόντως, το Stranger Things 4 έχει ήδη αναδειχθεί ως η Νο. 1 αγγλόφωνη σειρά στην πλατφόρμα μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας της 4ης σεζόν, όπως αναφέρει το Netflix με βάση τις συνολικές ώρες παρακολούθησης. Τα δύο επεισόδια του 2ου τόμου της 4ης σεζόν έχουν συνολική διάρκεια σχεδόν τέσσερις ώρες: Τα επεισόδια 8 και 9 διαρκούν 85 και 150 λεπτά αντίστοιχα.

>Διάβασε ακόμη: Η 5η σεζόν του Stranger Things ίσως αργήσει περισσότερο από ό,τι αντέχουμε

Παρόμοια θέματα πάντως, προέκυψαν και σε άλλες υπηρεσίες streaming. Για παράδειγμα, το HBO Max υπέστη διακοπές κατά τη διάρκεια του φινάλε της 2ης σεζόν του Euphoria, όπως και κατά το τελευταίο επεισόδιο της μίνι σειράς Mare of Easttown το Μάιο του 2021.

Στο μεταξύ, νωρίς την Παρασκευή και προτού πρφανώς προλάβει το Netflix να επιλύσει τα τεχνικά προβλήματα, οι συνδρομητές παγκοσμίως εξέφρασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απογοήτευσή τους φτιάχνοντας memes με πρωταγωνιστή τον Vecna.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.