Η πολυτάραχη ζωή του Pete Davidson

Ο Pete Davidson κλείνει τα 29 του χρόνια και όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε μια μέρα από τη ζωή του.

Τις τελευταίες ώρες ο Pete Davidson απασχολεί την επικαιρότητα ξανά. Βασικά πάντα απασχολεί την επικαιρότητα, τα tabloids και το κοινό του. Ο διάσημος κωμικός εδώ και λίγες μέρες φαίνεται ότι βγαίνει με την Emily Ratajkowski, λίγο χρονικό διάστημα μετά το χωρισμό του από την Kim Kardashian, της οποίας προηγήθηκαν μεταξύ άλλων οι Ariana Grande και οι Margaret Qualley. Δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι πότε τα προλαβαίνει να αλλάζει σχέσεις, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από το Saturday Night Live, τα καταφέρνει μία χαρά.

Σήμερα 16 Νοεμβρίου συμπληρώνονται 29 χρόνια από τη γέννησή του και εμείς θυμόμαστε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια με τα οποία φλέρταρε κατά καιρούς. 

Carly Aquilino

Ο κωμικός και η πρωταγωνίστρια του Girl Code έβγαιναν το 2015, σύμφωνα με το Complex. Ποτέ δεν έγιναν πολύ σοβαρά τα πράγματα μεταξύ τους, όμως το 2018 εκείνη δεν παρέλειψε να του ευχηθεί για τον αρραβώνα του με την Ariana Grande. 

Cazzie David

Ο Davidson και η δημιουργός του Eighty-Sixed ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Μάιο του 2016 και χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, τερματίζοντας επίσημα τη σχέση τους στις αρχές του 2018. "Είμαι πολύ τυχερός. Είναι πολύ, πολύ υποστηρικτική", είχε δηλώσει στο Entertainment Tonight τον Σεπτέμβριο του 2017 για την David.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cazzie David (@cazziedavid)

Ariana Grande

Αποκάλυψαν δημοσίως ότι είχαν σχέση στα τέλη Μαΐου του 2018, αμέσως μετά τον χωρισμό του Davidson με την Cazzie. Τα πράγματα στη συνέχεια εξελίχθηκαν γρήγορα από εκεί και πέρα, με τον Davidson και την Grande να αρραβωνιάζονται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της σχέσης τους.

Όσο γρήγορα ξεκίνησε το ειδύλλιο μεταξύ τους, άλλο τόσο γρήγορα ήρθε και το τέλος του. Το ζευγάρι ακύρωσε τον αρραβώνα του και χώρισε τον Οκτώβριο του 2018 μετά από μόλις πέντε μήνες. Ο Davidson μάλιστα, "έσβησε" το τατουάζ στο λαιμό του, το οποίο είχε αρχικά εμπνευστεί από την τραγουδίστρια του "Positions".

Kate Beckinsale

Ο Davidson και η ηθοποιός του Pearl Harbor εντοπίστηκαν στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο του 2019 να φλερτάρουν σε ένα afterparty: "Οι άνθρωποι την πλησίαζαν και εκείνη δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν άλλο", είχε γραφτεί τότε. Η περιπέτεια του ζευγαριού έληξε στα τέλη Απριλίου του 2019.

Margaret Qualley

Η είδηση της σχέσης του ηθοποιού του Dirt με την πρωταγωνίστρια του Once Upon a Time in Hollywood έσκασε τον Αύγουστο του 2019. "Βγαίνουν εδώ και δύο μήνες και η Margaret είναι πραγματικά ενθουσιασμένη μαζί του", ανέφερε τότε το US Weekly. Δύο μήνες αργότερα το θυελλώδες ειδύλλιο του ζευγαριού είχε τελειώσει. Σήμερα παραμένουν καλοί φίλοι.

Kaia Gerber

Αμέσως μετά, ο Davidson δεν άργησε να (ξανα)βρει (!) τον έρωτα στο πρόσωπο της κόρης της Cindy Crawford και του Rande Gerber. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Οκτώβριο του 2019 και οι δυο τους εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί, όπως επίσης φωτογραφήθηκαν από παπαράτσι εν μέσω ρομαντικής απόδρασης στο Μαϊάμι. Όσο είχαν σχέση, οι γονείς της Gerber ήλπιζαν ότι η σχέση θα "ξεφουσκώσει".  Και όντως ξεφούσκωσε, αφού τον Ιανουάριο του 2020 έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους από το Page Six. Εκείνη την εποχή, ο Davidson αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και χρειάστηκε να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης. Στη συνέχεια, επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους, εξηγώντας ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για τους δυο τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Phoebe Dynevor

Η ηθοποιός του Bridgerton φαίνεται ότι πέρασε και αυτή κάποιους μήνες στην αγκαλιά του Davidson. Οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί μέχρι το Λονδίνο και όπως ήταν αναμενόμενο βάσει του πρότερου βίου του Davidson, σύντομα τράβηξαν χωριστούς δρόμους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD 🌗 (@phoebedynevor)

Kim Kardashian

Ο Davidson συνεργάστηκε με την Kim σε διάφορα σκετς κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της ως οικοδέσποινα στο SNL τον Οκτώβριο του 2021. Μετά από διάφορες κοινές τους εμφανίσεις, το Us ανέφερε τότε ότι η Kardashian "ερωτεύεται" τον κωμικό, ο οποίος "την κάνει να γελάει" και "να αισθάνεται καλά". Παρόλο που η διάσημη τηλεπερσόνα και ο Davidson το έπαιζαν ντροπαλοί το πρώτο χρονικό διάστημα, οι κάμερες τους εντόπισαν να κυκλοφορούν χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εξόδου ένα μήνα μετά τα ρεπορτάζ. Φυσικά ούτε αυτή σχέση μακροημέρευσε. 

Emily Ratajkowski

Μετά το "ναυάγιο" της high profile σχέσης του με την Kim Kardashian, ο Davidson φέρεται να άρχισε να βγαίνει με τη προσφάτως χωρισμένη Emily Ratajkowski τον Νοέμβριο του 2022. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου. Η Ratajkowsi παρεμπιπτόντως, είχε ήδη τοποθετηθεί σχετικά με το "γιατί οι γυναίκες βρίσκουν τον Davidson τόσο γοητευτικό" κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής της, τον Νοέμβριο του 2021: "Φαίνεται σούπερ γοητευτικός. Είναι ευάλωτος. Είναι αξιαγάπητος. Το βερνίκι νυχιών του είναι φοβερό. Φαίνεται ωραίος!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.