Ένα prequel του Dune για το HBO Max είναι ήδη στα σκαριά

Όσα γνωρίζουμε για το Dune: The Sisterhood που θα σκηνοθετηθεί από τον Johan Renck.

Μπορεί να μην το έχεις ακούσει μέσα σε όλες τις πρεμιέρες και τις αλλαγές στο HBO Max, αλλά ένα prequel του Dune έρχεται στην πλατφόρμα με τη μορφή μιας σειράς και το cast δεν έχει να ζηλέψει στην κυριολεξία τίποτα από αυτό των ταινιών του Denis Villeneuve.

Είτε σου έχει κολλήσει η ιστορία λόγω του μυθιστορήματος του Frank Herbert είτε λόγω των σχετικών διασκευών που έχουν γίνει, σίγουρα θα θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον κόσμο του Dune και τους χαρακτήρες του. Το HBO Max έχει τη λύση και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να μας την δώσει στο πιάτο. 

Το Dune: The Sisterhood, όπως θα ονομάζεται η σειρά, θα σκηνοθετηθεί από τον Johan Renck που βρίσκεται πίσω από το συγκλονιστικό Chernobyl και θα βασίζεται στο μυθιστόρημα Sisterhood of Dune των Brian Herbert (γιου του Frank Herbert) και Kevin J. Anderson. 

Τι πραγματεύεται το prequel του Dune;

Η ιστορία του διαδραματίζεται 10.000 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Dune. Επικεντρώνεται συγκεκριμένα στις αδελφές Valya και Tula Harkonnen, στον αγώνα τους ενάντια στις δυνάμεις που θέλουν να τερματίσουν την ανθρωπότητα και να απειλήσουν ολόκληρο το σύμπαν. 

Cast υψηλότατων προδιαγραφών

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν η Emily Watson (Chernobyl, My Monster and Me) και η Shirley Henderson (Harry Potter, Bridget Jones), οι οποίες θα υποδυθούν τις αδελφές Harkonnen. Μαζί τους θα είναι επίσης η Indira Varma (Game of Thrones) ως αυτοκράτειρα Natalya, ο Travis Fimmel (Vikings) ως Desmond Hart, καθώς και οι Faoileann Cunningham, Sarah-Sofie Boussnina, Shalom Brune-Franklin, Chloe Lea και Aoife Hinds.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johan Renck (@johanrenck)


Η πρεμιέρα

Τα καλά νέα είναι πως ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε στο Instagram ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του Dune: The Sisterhood. Τα κακά νέα είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, και δεδομένου ότι βρισκόμαστε σχεδόν στο 2023, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2024 ή ακόμη και το 2025 για να δούμε τα πρώτα επεισόδια.

Και αυτό είναι λογικό, μιας και το "Dune: Part 2" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου του επόμενου έτους, συνεπώς θα ήταν αδύνατο να βγει η σειρά νωρίτερα. 

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.