Οι σειρές του Netflix για τον Φεβρουάριο

Ολοκαίνουριες σειρές και προσθήκες νέων σεζόν στις ήδη επιτυχημένες μας επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 05 Φεβρουαρίου 2023

Πλούσιος, αυτό είναι ο Φεβρουάριος για το Netflix, τουλάχιστον όσον αφορά στο περιεχόμενο που έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει. Συνολικά οι πρωτότυπες νέες σειρές του Netflix ανέρχονται στις 8- ενώ παράλληλα θα γίνουν διαθέσιμες 4 ακόμη που έχουμε ήδη αγαπήσει και ανανεώθηκαν με την επόμενη σεζόν τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των νέων παραγωγών της πλατφόρμας streaming βρίσκεις τα A Girl and an Astronaut και Who Were We Running From?, όπως επίσης το α᾽μέρος της 4ης σεζόν του You και την 3η σεζόν του Outer Banks.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

02/02

Freeridge

Σεζόν 1

Μια παρέα εφήβων προσπαθεί να αντιστρέψει μια κατάρα, όταν ένα παράξενο παλιό κουτί φαίνεται πως φέρνει κακοτυχία –και άλλα– στις ζωές τους.

09/02

Εσύ - You

Σεζόν 4, α᾽μέρος

Στο Λονδίνο, ο Τζο ορκίζεται να θάψει το παρελθόν και να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Όμως, στον δύσβατο δρόμο προς την εξιλέωση, μια νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί.

14/02

Όλες τις Φορές που Ερωτευτήκαμε - In Love All Over Again

Σεζόν 1

Από τότε που γνωρίστηκαν, η Ιρένε και ο Χούλιο διαρκώς ερωτεύονται, χωρίζουν και μετά προσπαθούν ξανά. Θα βρεθεί ποτέ ένα αίσιο τέλος στην ιστορία τους;

15/02

#NoFilter

Σεζόν 1

Επειδή βαρέθηκε, η Μαρσέλι παρατάει τις σπουδές της για να κυνηγήσει έναν νέο στόχο: να γίνει influencer. Όμως, η ζωή στο διαδίκτυο είναι δυσκολότερη από ό,τι φαίνεται...

15/02

Ο Νόμος της Λίντια Πόετ - The Law According to Lidia Poët

Σεζόν 1

Μια γυναίκα, που δεν της επιτρέπεται να δικηγορεί, δίνει μια μάχη κατά της απόφασης του δικαστηρίου. Από την αληθινή ιστορία της πρώτης Ιταλίδας δικηγόρου, Λίντια Πόετ.

Red Rose

Σεζόν 1

Μια ετερόκλητη παρέα εφήβων πρέπει να περάσει ένα τρομακτικό καλοκαίρι όταν τα μέλη της κατεβάζουν μια εφαρμογή με επικίνδυνες απαιτήσεις και θανάσιμες συνέπειες.

16/02

The Upshaws

Μέρος 3

Παλεύοντας για την επιτυχία και επιβιώνοντας από κάθε αναποδιά, οι Άπσοου αντιμετωπίζουν μια σειρά από εμπόδια που δοκιμάζουν την ανθεκτικότητα και τις σχέσεις τους.

17/02

Αδίστακτοι: Η Σειρά - Ganglands

Σεζόν 2

Ο Μεντί, η Λιάνα και ο Τόνι διαπιστώνουν ότι τα σχέδιά τους να φύγουν από το Βέλγιο ματαιώνονται από την εμφάνιση ενός νέου εχθρού, ο οποίος τους αναγκάζει να συμμαχήσουν με πρώην αντιπάλους.

Το Κορίτσι και ο Κοσμοναύτης - A Girl and an Astronaut

Σεζόν 1

Η επιστροφή ενός αστροναύτη μετά από 30 χρόνια αναζωπυρώνει έναν χαμένο έρωτα και κινητοποιεί το ενδιαφέρον μιας εταιρείας να μάθει γιατί ο αστροναύτης δεν γέρασε.

22/02

Η Τριάδα - Triptych

Σεζόν 1

Μια αμείλικτη ντετέκτιβ μαθαίνει ότι έχει άλλα δύο πανομοιότυπα αδέλφια και ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν της.

23/02

Outer Banks

Σεζόν 3

Νέες περιπέτειες οδηγούν τα Ψάρια στην Καραϊβική και όχι μόνο, καθώς οι φίλοι γίνονται στόχος ενός επικίνδυνου αντιπάλου που ψάχνει μια θρυλική χαμένη πόλη.

24/02

Από Ποιον Τρέχαμε να Ξεφύγουμε; - Who Were We Running From?

Σεζόν 1

Κρύβοντας ένα οδυνηρό παρελθόν, μια εξόριστη γυναίκα ζει μες στην ανωνυμία μαζί με την κόρη της, αλλάζοντας διαρκώς ξενοδοχεία και βλέποντας τους πάντες ως απειλή.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.