Όσα γνωρίζουμε για το Excellence: 8 Fights, τη σειρά για τον Muhammad Ali

Βασισμένη στη βιογραφία που έγραψε ο δημοσιογράφος Jonathan Eig.

Το τελευταίο διάστημα θα έχεις διαπιστώσει ότι τα αθλητικά ντοκιμαντέρ "ξεφυτρώνουν" το ένα πίσω από το άλλο. Από τότε που ο Michael Jordan με το Last Dance του, επανέφερε τη μαγεία των '90s στη μικρή οθόνη, βλέπουμε ότι όλο και περισσότεροι παραγωγοί εμπιστεύονται τα χρήματά τους σε ενδιαφέρουσες αθλητικά αφηγήματα και εκείνη του Muhammad Ali, είναι μία από τις κορυφαίες στα χρονικά του αθλητισμούς. Τώρα, με το Excellence: 8 Fights η ιστορία του διασημότερου πυγμάχου όλων των εποχών ζωντανεύει ξανά.

Η σειρά που ετοιμάζει η πλατφόρμα Peacock (που τώρα ανήκει στο SkyShowtime) βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και δεν πρόκειται να την παρακολουθήσουμε σύντομα, ωστόσο ξέρουμε τα πρώτα στοιχεία και αυτά μοιραζόμαστε μαζί σου.

Τα σπουδαία ονόματα δίνουν και παίρνουν

Όπως αναφέρει αποκλειστικά το Deadline, η σειρά θα ονομάζεται Excellence: 8 Fights και θα αποτελείται από 8 επεισόδια τα οποία αφηγούνται τη ζωή και η καριέρα του σπουδαίου πυγμάχου

Το σενάριο βασίζεται στη βιογραφία που έγραψε ο δημοσιογράφος Jonathan Eig, η οποία θεωρείται η πληρέστερη για τον αθλητή. Την προσαρμογή του έχει αναλάβει ο οσκαρικός Kevin Willmott (BlacKkKlansman, Da 5 Bloods) και την παραγωγή οι Morgan Freeman, Jonathan Eig και Regé-Jean Page. Φυσικά ο πρώην πρωταγωνιστής του Bridgerton, είναι πολύ πιθανό να κρατήσει και κάποιον από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Σίγουρα δεν θα είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός δουλεύει μπροστά και πίσω από την κάμερα, οπότε περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει αυτό. Οι θαυμαστές του Bridgerton δε, θα θυμούνται ότι στην ίδια τη σειρά είχε κάποιες σκηνές πυγμαχίας, συνεπώς, έχει και τα προσόντα.

Ο τελευταίος που υποδύθηκε τον πυγμάχο στον κινηματογράφο ήταν ο Eli Goree στο One Night in Miami, ενώ πριν από αυτόν όλοι θυμόμαστε τον Will Smith, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για τον ίδιο ρόλο αυτό το 2001. Εσύ ποιος θα ήθελε να υποδυθεί τον σπουδαίο Muhammad Ali σε μια τόσο σπουδαία παραγωγή; 
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης