Άξιζε το cameo του Pep Guardiola στο Ted Lasso;

Spolier alert: Ο Pep Guardiola υποδύθηκε τον εαυτό του. Ή μήπως όχι;

Η τρίτη σεζόν του Ted Lasso αντλεί την έμπνευσή της σε μεγάλο βαθμό από την Premier League και ο πρωταθλητής του αγγλικού πρωταθλήματος Pep Guardiola δε θα μπορούσε να λείψει από τη σειρά. Ο Jason Sudeikis είναι με διαφορά ο πιο αγαπητός μάνατζερ στη λίγκα και η Richmond FC έχει εισβάλλει μέχρι και στο FIFA, αλλά στην τρίτη σεζόν είχαμε την πρώτη πραγματικά ιστορική στιγμή για τη σειρά της Apple TV. Προσοχή, spoiler alert!

Η εμφάνιση του Guardiola

Η Richmond FC ακολουθεί πια πορεία τίτλου και οι στιγμές είναι πολύ έντονες για τον Ted Lasso, που λίγο πριν το τέλος αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ. Εκεί, ο χαρισματικός και πάντα χαμογελαστός μυστακοφόρος προπονητής έχει τη δική του στιγμή αναγνώρισης. Καθώς ο αγώνας τελειώνει, ο Pep Guardiola τον πλησιάζει και με μερικά σύντομα γλυκά λόγια, αναγνωρίζει την αξία του.

Διαβάστε Επίσης

Ο Guardiola εμφανίζεται εντελώς μειλίχιος λέγοντας ότι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τόσο η ήττα ή η νίκη -κάτι που πολλάκις έχει επαναλάβει ο Ted στο παρελθόν- αλλά το να βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Μπορεί δηλαδή, o Pep Guardiola να υποδύεται τον εαυτό του, αλλά αυτό που είδαμε απέχει πολύ από την εικόνα που έχουμε σχηματίσει τόσα χρόνια για εκείνον. Στο Ted Lasso ο έξαλλος προπονητής της Σίτι, έχει δώσει τη θέση του σε έναν ήρεμο τεχνικό που μοιάζει σαν να έχει μπει στο mood της σειράς. Και σίγουρα, ξέρουμε όλοι ότι για τον Guardiola η νίκη θεωρείται αυτοσκοπός, οπότε στην εν λόγω σκηνή είναι σχεδόν σα να αυτοτρολάρεται.

Το cameo του Guardiola είναι οπωσδήποτε μια ιστορική στιγμή για τη σειρά και την τηλεόραση γενικότερα, αλλά θα μπορούσε να γίνει με καλύτερους όρους. Φανταστείτε σε μια άλλη εποχή, τον Jose Mourinho να έκανε μια τέτοια... ειρηνική παρέμβαση. Ποιος θα τον πίστευε; Το ίδιο ακριβώς συνέβη και τώρα.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr