Οι σειρές του Netflix για τον Ιούνιο

Ολοκαίνουριες σειρές και προσθήκες νέων σεζόν στις ήδη επιτυχημένες μας επιφυλάσσει ο Ιούνιος.

Αρκετά πλούσιος -παραδόξως, καθώς πάντα οι ρυθμοί πέφτουν τους καλοκαιρινούς μήνες- είναι ο Ιούνιος για το Netflix, τουλάχιστον όσον αφορά στο περιεχόμενο που έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει. Συνολικά οι πρωτότυπες νέες σειρές του Netflix ανέρχονται στις 4 - ενώ παράλληλα θα γίνουν διαθέσιμες 6 ακόμη που έχουμε ήδη αγαπήσει και ανανεώθηκαν με την επόμενη σεζόν τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο αναμένουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας της 6ης σεζόν του Black Mirror, μεταξύ των νέων παραγωγών της πλατφόρμας streaming βρίσκεις τα The Days και Sleeping Dog, όπως επίσης την 3η και την 4η σεζόν των The Witcher και Titans αντίστοιχα. 

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

01/06

Οι Ημέρες - The Days

Άλλοι τους κατηγορούν, άλλοι τους βλέπουν σαν ήρωες, μα όσοι βρίσκονται στο Νταΐτσι της Φουκουσίμα αντιμετωπίζουν μια θανάσιμη, αόρατη απειλή: μια πυρηνική καταστροφή.

05/06

Barracuda Queens

Έχοντας συσσωρεύσει πολλά χρέη, μια παρέα νεαρών γυναικών σε ένα εύπορο προάστιο της Στοκχόλμης, αρχίζει να ληστεύει τα σπίτια των γειτόνων. Από πραγματικά γεγονότα.

07/06

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Βραζιλία - Love Is Blind: Brazil

Σεζόν 3

Μπορεί να ανθίσει αληθινή αγάπη μέσα στις κάψουλες; Η Καμίλα Κεϊρός κι ο Κλεμπέρ Τολέδο καθοδηγούν μια νέα ομάδα Βραζιλιάνων σινγκλ στην αναζήτηση για το ταίρι τους.

08/06

Εγώ Ποτέ - Never Have I Ever

Σεζόν 4

Το τελευταίο έτος έφθασε. Ανάμεσα σε κολεγιακά αινίγματα, κρίσεις ταυτότητας και έρωτες που δεν ξεθωριάζουν, είναι η Ντέβι κι η παρέα έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν το μέλλον;

09/06

Human Resources 

Σεζόν 2

Από τις περιπέτειες της μιας βραδιάς μέχρι τα ειδύλλια στη δουλειά, τα πλάσματα που εργάζονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό έχουν φουλ δουλειά με μια νέα παρτίδα ανθρώπων.

22/06

Glamorous

Ένα 20χρονο genderqueer άτομο νιώθει βαλτωμένο μέχρι που προσλαμβάνεται σε μια εταιρεία μακιγιάζ ενός πρώην μοντέλου. Θα αντέξει τη σκληρή δουλειά και τα ζόρικα ραντεβού;

22/06

Το Κουτί της Πανδώρας - Sleeping Dog

Ένας πρώην ντετέκτιβ που πλέον ζει στον δρόμο αναζητά την αλήθεια, όταν ένας νέος θάνατος εγείρει ανησυχητικές αμφιβολίες για μια τάχα κλειστή υπόθεση δολοφονίας.

25/06

Τιτάνες - Titans

Σεζόν 4

Ο δρόμος της επιστροφής στην πατρίδα είναι γεμάτος εμπόδια για τους Τιτάνες, καθώς μια ισχυρή και φονική αίρεση στη Μητρόπολη θέλει να καταστρέψει αυτούς και τον κόσμο.

29/06

Ο Γητευτής - The Witcher

Σεζόν 3, Τόμος 1

Η υποψήφια για Emmy® δραματική σειρά φαντασίας επιστρέφει για μια νέα σεζόν.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ 

Μαύρος Καθρέφτης - Black Mirror

Σεζόν 6

Η βραβευμένη με Emmy® δραματική sci-fi σειρά επιστρέφει για μια νέα σεζόν.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr