Η Zoë Kravitz ακούει Λένα Πλάτωνος στο τηλεοπτικό High Fidelity

Ελληνική πινελιά στη νέα σειρά του Hulu, που αποτελεί remake της θρυλικής ταινίας του Stephen Frears.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 18 Φεβρουαρίου 2020

Το High Fidelity του Stephen Frears με τον John Cusack ανήκει ξεκάθαρα σε εκείνες τις ταινίες που έχουν στιγματίσει τους απανταχού φίλους της μουσικής. "Γεννήθηκε" από την πένα του συγγραφέα Nick Hornby το 1995 και πέντε χρόνια μετά, το 2000 έγινε ταινία. Η ιστορία του περιστρέφεται γύρω από έναν ιδιοκτήτη ενός παλιομοδίτικου δισκάδικου, που κάνει μία αποτίμηση της ερωτικής του ζωής, όταν σύντροφός του τον χωρίζει για κάποιον άλλον.

Μία δεκαετία αργότερα, η δραμεντί επανέρχεται στο προσκήνιο της ποπ κουλτούρας μέσα από την τηλεοπτική της μεταφορά στο δίκτυο του Hulu, με την υπόθεση κάπως διαφοροποιημένη: Ο Rob Gordon δεν υπάρχει πια. Υπάρχει όμως η Rob/Robyn, την οποία υποδύεται η σούπερ σέξι Zoe Kravitz.

Σε μία σκηνή της 1ης σεζόν της σειράς που ξεκίνησε να προβάλλεται ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, βλέπουμε την Rob να ανοίγει το δισκοπωλείο ένα πρωί Δευτέρας και να βάζει να ακούσει ένα ελληνικό τραγούδι: το "Κι ακούμε "Σ’ Αγαπώ”" της δικής μας, Λένας Πλάτωνος από το άλμπουμ "Γκάλοπ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.