Οι καλύτερες κωμωδίες στο Netflix

Οι ιδανικότερες προτάσεις για πιο ανάλαφρες καταστάσεις, με κωμωδίες στο Netflix.

Στο Netflix θα βρεις κατά πάσα πιθανότητα πάντοτε κάτι να δεις, ακόμη κι αν πιστεύεις πως έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, σε περιόδους όπως η παρούσα. Αν η διάθεσή σου λοιπόν είναι ανάλαφρη, ακολουθούν κάποιες από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές κωμωδίες που είναι διαθέσιμες στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. 

Κόφι και Καρίμ

Στην cop comedy του Michael Dowse που έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο, o δωδεκάχρονος Kareem Manning (Terrence Little Gardenhigh) προσλαμβάνει έναν εγκληματία για να εκφοβίσει τον νέο φίλο της μαμάς του, τον αστυνομικό James Coffee (Ed Helms). Όταν η κατάσταση θα γυρίσει μπούμερανγκ για τον Kareem, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Coffee εναντίον ενός περιβόητου εγκληματία του Ντιτρόιτ. 

Κάν' το Αλλιώς

Το The Do-Over, όπως είναι ο επίσημος τίτλος, είναι η δεύτερη ταινία του Adam Sandler αποκλειστικά για το Netflix. Ο Sandler υποδύεται έναν τύπο ονόματι Max, που, μαζί με έναν παλιό του φίλο από το σχολείο, τον Charlie (David Spade), θα σκηνοθετήσουν το θάνατό τους, ώστε να ξεκινήσουν νέες ζωές με αλλαγμένες ταυτότητες. Αν και αρκετά διαφορετικές από τις προηγούμενες, οι καινούριες τους ζωές δεν είναι ακριβώς όπως τις περίμεναν.

Θα σε Κάνω Άντρα

Στην κωμωδία του Etan Cohen, ο James King (Will Ferrell) είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος σύμβουλος επενδύσεων, που έπειτα από μία παγίδα θα βρεθεί στην φυλακή. Πριν από αυτό και προκειμένου να επιβιώσει εκεί, προσλαμβάνει τον Darnell Lewis (Kevin Hart) για να τον εκπαιδεύσει και να τον μετατρέψει σε σκληρό καρύδι. 

The Hangover

Στην κλασική πλέον κωμωδία του Todd Phillips, που πάντοτε βλέπεται το ίδιο ευχάριστα, τα πάντα κινούνται γύρω από ένα bachelor party που πάει απελπιστικά στραβά. 

Μπάτσοι από τον Πάγκο

Οι ντετέκτιβ Christopher Danson (Dwayne Johnson) και P.K. Highsmith (Samuel L. Jackson) είναι οι πιο ικανοί και δημοφιλείς αστυνομικοί της Νέας Υόρκης. Λίγα γραφεία πίσω από τα δικά τους κάθονται οι Allen Gamble (Will Ferrell) και Terry Hoitz (Mark Wahlberg), οι οποίοι ανήκουν στην ακριβώς αντίθετη κατηγορία. Όμως για τον καθένα εμφανίζεται κάποια μέρα η ευκαιρία να αναδειχθεί και όταν οι Gamble και Hoitz αναλαμβάνουν μία φαινομενικά απλή υπόθεση, με την οποία κανείς άλλος δεν καταδέχεται να ασχοληθεί, καλούνται να εξιχνιάσουν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της Νέας Υόρκης. 

Η Συνέντευξη

Οι Aaron Rapaport (Seth Rogen) και Dave Skylark (James Franco) ανακαλύπτουν πως ο Kim Jong-un είναι φανατικός της εκπομπής τους και κανονίζουν μία συνέντευξη μαζί του. Πριν ταξιδέψουν όμως στην Πιονγκγιάνγκ, η CIA τους στρατολογεί για να τον δολοφονήσουν, κρίνοντας πως είναι οι πιο κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη δουλειά. 

Ο Δικτάτορας

Ο Sacha Baron Cohen πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του Larry Charles, υποδυόμενος τον Στρατηγό Aladeen της Wadiya, ο οποίος ρισκάρει τη ζωή του για να εξασφαλίσει ότι η δημοκρατία δεν θα έρθει ποτέ στη χώρα που τόσο στοργικά καταπιέζει. 

Sausage Party

Σε αυτό το ξεχωριστό animation για ενήλικες, κεντρικός ήρωας είναι ένα λουκάνικο με υπαρξιακές αγωνίες και ερωτήματα σχετικά με τον προορισμό του στον μάταιο τούτο κόσμο. Ποια είναι η ημερομηνία λήξης του; Είναι το άλλο του μισό ένα αφράτο ψωμάκι; Για ποιο λόγο τού κολλάνε η κέτσαπ και η μουστάρδα; Ξεκινά λοιπόν μία αναζήτηση, συμπαρασύροντας και άλλα τρόφιμα μαζί του, ώστε από κοινού να αναζητήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, όταν εγκαταλείπουν τον γνώριμο και οικείο κόσμο του σούπερ μάρκετ.


Δες ακόμη τις καλύτερες ταινίες του Netflix αλφαβητικά, 3 νέα miniseries που αξίζουν, το πιο τρελό ντοκιμαντέρ που έχει φτιαχτεί και κάποια από τα κορυφαία θρίλερ που είναι διαθέσιμα στις πλατφόρμες streaming. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο viral The Sympathizer βλέπουμε την ιστορία της πτώσης της Σαϊγκόν όπως δεν τη φανταζόμασταν

Στη σειρά που τρομάξαμε να γνωρίσουμε τον Robert Downey Jr., η ιστορία του μεταπολεμικού Βιετνάμ παρουσιάζεται από μια άλλη οπτική.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτήν τη στιγμή είναι γερμανική

Πέρα από το 3 Body Problem, το Netflix συνεχίζει το σερί με τις πολύ καλές σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Oι πλουσιότεροι ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν είναι αυτοί που νομίζεις

Ο Tom Cruise μπορεί να έχει κερδίσει πολλά από την υποκριτική του καριέρα αλλά...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Fallout, το παιχνίδι που έγινε σειρά και παραλίγο να ήταν ταινία

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ήταν υπό ανάπτυξη η ομώνυμη ταινία.

Γραφει Παυλος Κρουστης