Ο πρώτος διαδραστικός χάρτης με τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα

Δημιουργήθηκε εθελοντικά από την ομάδα Pineza για την ενημέρωση όλων μας.

Ο πρώτος διαδραστικός χάρτης που εμφανίζει live τα κρούσματα του κορονοϊού σε όλη την ελληνική επικράτεια είναι γεγονός και βρίσκεται ήδη εδώ και τρεις ημέρες στον αέρα. Δημιουργήθηκε εθελοντικά από την ομάδα Pineza για την ενημέρωση των πολιτών.

Ο συγκεκριμένος χάρτης -μπορείς να τον βρεις εδώ- εμφανίζει το σύνολο των κρουσμάτων από τον COVID-19, τους θανάτους και τις αναρρώσεις, ενώ υπάρχει γράφημα με κρούσματα ανά περιοχή της χώρας. Επίσης, η σελίδα διαθέτει χρήσιμα links με οδηγίες για το κοινό από τον ΕΟΔΥ.

"Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δουλεύουμε πυρετωδώς για να αναπτύξουμε τον πρώτο χάρτη που κατανέμει τα περιστατικά του κορονοϊού COVID-19 στις πόλεις της Ελλάδας. Πιστεύουμε πως ο χάρτης αυτός είναι ένα εργαλείο Ενημέρωσης που έλειπε από την χώρα μας. Τόσο η συντήρηση της Web εφαρμογής αλλά και της βάσης δεδομένων απαιτεί σοβαρή δουλειά. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί το πιστεύουμε και γιατί μας αρέσει. Θέλουμε την στήριξή σας με ένα SHARE, ώστε να μοιραστούμε τον χάρτη με όσο γίνεται περισσότερους", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της στο facebook η ομάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear

Για τον Δημήτρη Παπανώτα, οι γυναίκες που επιλέγουν 'σατράπηδες' φταίνε για την κακοποίησή τους

"Αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της, έτσι;".

Οι celebrities των Ευρωεκλογών

Εκτός από τους... συνήθεις υπόπτους πολιτικούς, πολλοί είναι και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που έρχονται από τον κόσμο της showbiz.

Τα 'σημάδια' στη βάφτιση του Στέφανου Κασσελάκη 'μίλησαν' για το μέλλον του

"Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος".

Mehmet Haberal ή αλλιώς, ο γιατρός από την Τουρκία που θα γίνει δεκτός στην Ακαδημία Αθηνών

Το βιογραφικό του και μόνο, η σπουδαία του συμβολή στην ιατρική επιστήμη στην Τουρκία θα δικαιολογούσε την τιμητική διάκριση αλλά, δεν είναι μόνο αυτό που έχει σημασία.