Τόσο καιρό, τρώμε κινέζικο με λάθος τρόπο

Ένα βίντεο σκέτη αποκάλυψη για το ασιατικό delivery.

Δεν είναι ένα ακόμα life hack βίντεο από αυτά που βλέπεις καθημερινά στο TikTok. Είναι μία πρόταση που θα σου αλλάξει πιθανότατα τη ζωή, αν είσαι από εκείνους που αγαπούν το κινέζικο. 

Ας το παραδεχτούμε. Είμαστε πολλοί που όταν έρχεται το φαγητό μας που παραγγείλαμε από κάποιο ασιατικό εστιατόριο αρχίζουμε να παλεύουμε με τη συσκευασία του. Ε λοιπόν από ότι φαίνεται, κάνουμε λάθος, καθώς παραδίδεται έτσι, για έναν συγκεκριμένο λόγο. 

Πώς λειτουργεί

Γνώριζες εσύ ότι η συσκευασία του προορίζεται για να ξεδιπλωθεί σε ένα πιάτο; Ούτε εμείς. Το σχήμα του κουτιού είναι σχεδιασμένο με αυτόν τον τρόπο για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, και κρυβόταν κάτω από τη μύτη μας όλο αυτό το διάστημα.

Ξεδιπλώνοντας τις πλευρές αυτού του φαινομενικά κοινού δοχείου τροφίμων, το γεύμα είναι αμέσως έτοιμο για να το απολαύσουμε χωρίς να προκαλέσουμε χάος γύρω μας. Ξέχνα λοιπόν τις μέρες που σκάλιζες τον πάτο του δοχείου για επιπλέον σάλτσα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανοίξεις σωστά όλα τα πιάτα που παρήγγειλες και να τα σερβίρεις στο τραπέζι. Δεν απαιτούνται επιπλέον πιάτα.

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να καταλάβεις τι ακριβώς λέμε τόση ώρα, δες το παρακάτω βίντεο και ιδανικά παράγγειλε το αγαπημένο σου ασιατικό για να το δοκιμάσεις και μόνος σου στην πράξη. Το αγαπημένο μας μέρος αυτού του hack είναι ότι κάνει πολύ πιο εύκολο το μοίρασμα, το οποίο, φυσικά, είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να απολαμβάνεται η εν λόγω κουζίνα. Thank us later!

Να πέσει το βίντεο:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας