Το ασύγκριτο hotness της Mila Kunis

H Ουκρανο-Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο κλείνει σήμερα τα 39.

Η Milena Markovna "Mila" Kunis, που γεννήθηκε μία ημέρα σαν σήμερα το 1983, έφτασε σε ηλικία 7 ετών στο Λος Άντζελες μαζί με την οικογένειά της. Αρκετά πριν την εφηβεία της γράφτηκε σε μαθήματα υποκριτικής και σύντομα ανακαλύφθηκε από έναν ατζέντη. Εμφανίστηκε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και διαφημίσεις, προτού αποκτήσει τον πρώτο σημαντικό ρόλο της καριέρας της πριν τα 15α γενέθλιά της, υποδυόμενη την Τζάκι Μπέρκχαρτ στην τηλεοπτική σειρά That '70s Show. Έναν χρόνο αργότερα, επιλέχτηκε ως η φωνή της Μεγκ Γκρίφιν στη σειρά κινουμένων σχεδίων Family Guy.

Έκτοτε έπαιξε σε αρκετές ταινίες (Forgetting Sarah Marshall, The Book of Eli, Max Payne, Friends with Benefits, Oz: The Great and Powerful) ενώ το 2010 κέρδισε το Βραβείο Premio Marcello Mastroianni Καλύτερης Νεαρής Ηθοποιού στο 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας για την ερμηνεία της στον Μαύρο Κύκνο του Darren Aronofsky. Ήταν επίσης προτεινόμενη για την Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου Ρόλου και για το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών Καλύτερης Β' Γυναικείας Ερμηνείας.

Το 2013, το αμερικανικό Esquire την είχε ανακηρύξει Sexiest Woman Alive - διόλου τυχαία και σίγουρα καθόλου άδικα. Η Kunis ανέκαθεν αποτελούσε ένα από τα πιο αγαπημένα κορίτσια του αντρικού πληθυσμού στον 21ο αιώνα. Οι εντυπωσιακές της καμπύλες, τα σαρκώδη χείλια και το πολλά υποσχόμενο βλέμμα είναι σίγουρα κάποια από τα δυνατά της χαρακτηριστικά. 


κεντρική φωτογραφία ©Getty Images 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου