Carmen Electra, ένα crush από τα 90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Η μαύρη αλήθεια είναι ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα. Όχι μόνο για την Carmen Electra, αλλά για όλους μας. Σαν χθες θυμάμαι που χάζευα φωτογραφίες της στα περιοδικά όταν εκείνη ήταν ενζενί κι εγώ πήγαινα σχολείο, σαν σήμερα, 20 Απριλίου του 2022, κλείνει εκείνη τα 50 της έτη, ζωή να έχει η κοπέλα.

Carmen Electra, ένα crush από τα 90sGetty Images

Οι καλλιτέχνες γονείς και η παράξενη σχέση της με την Jessica Simpson

Το τόσο ταιριαστό στην εικόνα της όνομα Carmen Electra, γεμάτο πάθος και ηλεκτρισμό, δεν θα μπορούσε παρά να ανήκει σε μία star. Έτσι, λοιπόν, κι εκείνη άφησε για χάρη του στην άκρη το πραγματικό της, Tara Leigh Patrick.

CARMEN ELECTRAGetty Images

Γεννημένη στο Οχάιο, μεγάλωσε μέσα σε μία μουσική οικογένεια, καθώς ο μπαμπάς της ήταν κιθαρίστας και η μητέρα της τραγουδίστρια. Μάλιστα, πήγε σε καλλιτεχνικό σχολείο και υπήρξε συμμαθήτρια με τον Nick Lachey του boyband 98 Degrees που, σε περίπτωση που το αγνοείς, είναι ο πρώην σύζυγος της Jessica Simpson.

To εντυπωσιακό είναι ότι η Electra όχι απλώς μοιάζει με την Simpson τόσο στα χαρακτηριστικά του προσώπου όσο και στις αναλογίες, αλλά κάποια περίοδο ήταν σαν δύο σταγόνες νερό, ενώ συχνά υποστηρίζουν η μία την άλλη, μέσα από δηλώσεις θαυμασμού.

Το ξεκίνημα ως τραγουδίστρια

Η πορεία της προς τη μεγάλη διασημότητα ξεκίνησε το 1993, υπό τον ρόλο της τραγουδίστριας και με τις ευλογίες του Prince, που είχε κάνει παραγωγή στο πρώτο και ευτυχώς τελευταίο της album, με τίτλο το όνομά της.

Η καριέρα ως φωτομοντέλο

Στη λεωφόρο της δόξας, βέβαια, έφτασε κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 1990, όταν ξεκίνησε την πραγματικά τεράστια καριέρα της ως φωτομοντέλο, με τις εντυπωσιακές, αισθησιακές φωτογραφίσεις, άλλοτε ημίγυμνη και άλλοτε τελείως γυμνή, σε περιοδικά όπως το Playboy. Οι πόζες της δημιούργησαν σχολή και άφησαν εποχή, χρίζοντάς τη σύμβολο του σεξ.

> Διάβασε ακόμα: Larger than life εξομολογήσεις από τον Hugh Hefner

Οι cult ταινίες

Τελικά, η ύψους 1,60 καλλονή, όπως πολλές άλλες όμορφες κοπέλες, κατέληξε να γίνει ηθοποιός. Πιο συγκεκριμένα, ντεμπουτάρε στη μεγάλη οθόνη το 1997, με την κωμωδία τρόμου American Vampire, ενώ ακολούθησε η συμμετοχή της στο Baywatch (1997-1998) που εκτόξευσε την καριέρα της.

CARMEN ELECTRAGetty Images

Η συνέχεια ανήκε σχεδόν αποκλειστικά σε παρωδίες, από αυτές που πλέον έχουν το δικό τους cult following, καθώς γαλούχησαν με την απολαυστική ανοησία τους μία ολόκληρη γενιά εφήβων. Οι ταινίες του franchise Scary Movy, μάλιστα, την κατέστησαν σταδιακά σε κομμάτι της σύγχρονης αμερικάνικης pop κουλτούρας.

Οι αναζητήσεις στο Pornhub

Η τελευταία φορά που το κορίτσι μας βρέθηκε στη δημοσιότητα, πάντως, ήταν πέρυσι, όταν μετά από την εμφάνισή της στη μίνι σειρά ντοκιμαντέρ The Last Dance, κατά την οποία ειρήσθω εν παρόδω συζήτησε τη σχέση της με τον Dennis Rodman, το Pornhub ανέφερε ότι το όνομά της αναζητήθηκε στο site περισσότερες από 1,7 εκατομμύρια φορές.

CARMEN ELECTRA & DENNIS RODMANGetty Images

Οι θάνατοι που τη σημάδεψαν και οι σχέσεις της ζωής της

Η μέχρι τώρα ζωή της Carmen Electra, όμως, δεν ήταν μόνο λάμψη, γκαλά, ταινίες και γκλαμουριά. Με τον Dennis Rodman μπορεί να παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 1998, λίγους μήνες αφότου εκείνη είχε χάσει τη μητέρα της από καρκίνο στην εγκέφαλο και την αδερφή της από έμφραγμα, αλλά μετά από λίγο ο Rodman ζήτησε την ακύρωση του γάμου. Στη συνέχεια τα ξαναβρήκαν για να χωρίσουν τελικά, στο φιλικό, τον Απρίλιο του 1999.

> Διάβασε ακόμα: Η Anna Nicole Smith κυνήγησε μέχρι θανάτου το American Dream

Το 2003, παντρεύτηκε τον κιθαρίστα Dave Navarro, από τον οποίο χώρισε οριστικά τον Φεβρουάριο του 2007, ενώ τον Απρίλιο του 2008 επιβεβαίωσε μέσω του εκπροσώπου της ότι είναι ζευγάρι με τον Rob Patterson της nu metal μπάντας Otep.

CARMEN ELECTRAGetty Images

Χώρισε και με αυτόν τέσσερα χρόνια αργότερα και έκτοτε χάνονται τα ίχνη της δημόσιας ερωτικής της ζωής και δουλειά μας δεν είναι να τα ψάξουμε. Μόνο να της πούμε χρόνια πολλά και να είναι πάντα ευτυχισμένη, μόνη ή με παρέα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου