Η Yanet Garcia προκαλούσε πάντοτε καταιγίδες

Η πιο "καυτή μετεωρολόγος του κόσμου" που μετέπειτα έγινε σταρ του OnlyFans κλείνει σήμερα τα 32 της χρόνια.

Αν είσαι τακτικός αναγνώστης αντρικών lifestyle Μέσων αποκλείεται να μην την έχει πάρει κάπου το μάτι σου. Η Yanet Garcia, που γεννήθηκε μία ημέρα σαν σήμερα (στις 15 Νοεμβρίου 1990) στο Μοντερέι του Μεξικό, κατάφερε να γίνει γνωστή ως η πιο καυτή μετεωρολόγος του πλανήτη. Φυσικά, οι επιστημονικές της γνώσεις ποτέ δεν εκτείνονταν έως εκεί και απλά ήταν ένα κορίτσι που παρουσίαζε τον καιρό -με το δικό της μοναδικό στυλ είναι η αλήθεια- προτού ακολουθήσει το δρόμο της influencer. Ναι, ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.

Ο καλός μας ο καιρός

Tα δελτία καιρού πέρα από χρήσιμα, θα ήταν και κάπως αδιάφορα για όλους αν δεν υπήρχαν οι παρουσιαστές τους, που συχνά πυκνά διεκδικούν ακόμη και τον τίτλο του σταρ.

> Διάβασε ακόμη: H old school γοητεία της Anne Hathaway

Μία τέτοια είναι και η Yanet Garcia, η οποία ξεχωρίζει για την αξιοθαύμαστη σιλουέτα της και πιο συγκεκριμένα για ένα καλοφτιαγμένο σημείο του κορμιού της. Μάλλον είναι στοιχεία που μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό της δίπλα από το πτυχίο στα ΜΜΕ που κατέχει.

H 32χρονη πια παρουσιάστρια, με μια πρώτη ματιά στο γυαλί, μοιάζει να μην έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο. Μέχρι τη στιγμή που θα γυρίσει προφίλ. Η  Garcia έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε αρκετά δημοφιλή τηλεπερσόνα στη χώρα της, το Μεξικό, συμμετέχοντας σε διάφορα shows, καθημερινές εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές, πέρα από το να παρουσιάζει τον καιρό.

Ευτυχώς για κάθε ενδιαφερόμενο, φροντίζει να ενημερώνει τακτικά τον λογαριασμό της στο Instagram, για να έχει ο καθένας -ιδιαίτερα ο αντρικός πληθυσμός- σφαιρική άποψη και ενημέρωση, πέρα από το πού θα βρέξει ή πού θα σημειωθούν καύσωνες.

> Διάβασε ακόμη: Kaia Gerber όπως λέμε Cindy Crawford

Πέρα από όλα αυτά, έχει εξελιχθεί εσχάτως και σε σταρ του OnlyFans, όπου... ξέρεις.

Χρόνια πολλά Yanet.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου