H Lili Reinhart ανήκει στη νέα γενιά των America's sweethearts

Η πρωταγωνίστρια του Look Both Ways στο Netflix στα χνάρια των Jennifer Aniston και Kate Hudson.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 27 Σεπτεμβρίου 2022

Λίγες είναι οι γυναίκες εκείνες που μπόρεσαν από μικρή ηλικία να μαγέψουν τις ΗΠΑ, έτσι ώστε να μπουν στην κατηγορία των "America's Sweethearts". Ο όρος γεννήθηκε προς τιμήν της Mary Pickford στα τέλη της πρώτης δεκαετίας του 20ου αιώνα και έκτοτε ελάχιστα κορίτσια μπόρεσαν να γίνουν μέλη του κλειστού αυτού κλαμπ. Ανάμεσά τους η Shirley Temple, η Meg Ryan και αργότερα η Julia Roberts, η Jennifer Anniston, η Kate Hudson και η Sandra Bullock. Όλες τους νέες, γλυκές και φιλόδοξες κατάφεραν να μαγέψουν τις ΗΠΑ από πολύ νωρίς. Σήμερα, στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού μάλλον ήρθε η στιγμή της Lili Reinhart.

To ξεκίνημα

Γεννήθηκε στο Κλίβελαντ του Οχάιο, τον Σεπτέμβριο του 1996 και πολύ γρήγορα ανακάλυψε ότι έχει καλλιτεχνική φλέβα καθώς ασχολήθηκε με το μουσικό θέατρο. Παρεμπιπτόντως, ήταν κολλητή με την Camila Mendes από πολύ μικρή ηλικία και η μοίρα τις έφερε μαζί στο "Riverdale". 

"Η Cami και εγώ είμαστε φίλες- δεν χρειάζεται να βγω από το δρόμο μου και να το κάνω εμφανές", δήλωσε η Reinheart σε συνέντευξη στο Who What Wear. "Δεν θα το έκανα αυτό μόνο και μόνο για τον Τύπο. Η Cami και εγώ κρατήσαμε τα χέρια μας σε όλη αυτή την ιστορία, κάτι που ήταν πραγματικά καταπληκτικό, επειδή και οι δύο βρεθήκαμε στο ίδιο βάθρο μαζί. Είναι πραγματικά υπέροχο να έχεις κάποιον για να το περάσεις αυτό μαζί του". 

> Διάβασε ακόμη: 10 πράγματα που δε γνωρίζεις για την Camila Mendes

Μιας και την ενδιέφερε από μικρή η υποκριτική, πήγαινε τακτικά στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει το όνειρό της. "Ήμουν πάντα ένα παιδί που έδινε παραστάσεις. Σκηνοθετούσα τους φίλους μου σε μικρά θεατρικά έργα, και με τη μικρή μου αδελφή, επινοούσα χορούς". 

Η δε μητέρα της, τη συνόδευε στο Μεγάλο Μήλο συχνά για οντισιόν, όπου χρησιμοποιούσαν τους πόντους του ξενοδοχείου του πατέρα της για να διανυκτερεύσουν. "Το έκαναν να μοιάζει σαν, 'Και κάπως έτσι, έκανε τη μεγάλη της επιτυχία'", είπε. "Δουλεύω γι' αυτό από τα 12 μου χρόνια, οπότε ήταν ένα ταξίδι".

Από μικρή στα 'βάσανα'

Κάπως έτσι η Reinhart έφτασε να αποκτήσει μάνατζερ από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών και μετά από αυτό, ως νεαρή έφηβη, άρπαξε μερικά guest spots σε σειρές όπως το "Law & Order" του NBC: Special Victims Unit" και το "Surviving Jack" του Fox. Τέσσερα χρόνια αργότερα, μετακόμισε μόνη της στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Αγάπησε τον ρόλο της Betty και είναι ευγνώμων για το "Riverdale" καθώς είναι ενθουσιασμένη θέλοντας να κάνει διαφορετικά είδη ρόλων που αναδεικνύουν την γκάμα της. 

Πρώτη φορά παραγωγός στα 24 

Η Reinhart ήταν για πρώτη φορά εκτελεστική παραγωγός για την ταινία της, "Chemical Hearts". Η ηθοποιός όχι μόνο πρωταγωνίστησε στο ρομαντικό δράμα του 2020, αλλά ήταν και μία από τους παραγωγούς της ταινίας. 
Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Richard Tanne, η Reinheart ήταν εκείνη που τον προσέγγισε για να κάνει την ταινία αφού διάβασε το μυθιστόρημα στο οποίο βασίζεται.

"Ξεκινήσαμε να κάνουμε αυτή την ταινία μαζί", είχε δηλώσει στο παρελθόν στο Insider. "Είχα ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα, το οποίο υποστήριξε και αυτό έκανε πραγματικά μεγάλη διαφορά". Τον ίδιο ρόλο είχε αναλάβει και για την πιο πρόσφατη ταινία της, "Look Both Ways". Την ταινία του Netflix που την έφερε στις οθόνες όλου του πλανήτη.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου