H Addison Rae είναι ένας καλός λόγος για να αποκτήσεις TikTok

Στα 22 της αποτελεί την διασημότερη παρουσία στο TikTok έχοντας αυξήσει κατά πολύ τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η Addison Rae γεννήθηκε πριν από ακριβώς 22 χρόνια, στις 6 Οκτωβρίου του 2000 και είναι το απόλυτο δείγμα celebrity των millennials. Τις πρώτες συμφωνίες τις έκλεινε μαζί με τους γονείς της αφού ήταν μόλις 9 όταν προσεγγίστηκε από μερικές εταιρείες, ενώ ήδη από το 2021 είναι μέλος της λίστας "30 Under 30" του Forbes για τους influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πέρα από την ενασχόληση στα social media, είναι και εξαιρετική χορεύτρια, ενώ φέτος έκανε και το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στο He's All That του Netflix.

@addisonre

 

♬ LAY ALL YOUR LOVE ON ME - Owen Kelley

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Lafayette της Λουιζιάνα. Οι γονείς της χώρισαν στα εφηβικά της χρόνια και ξαναπαντρεύτηκαν το 2017, ενώ και οι δύο έχουν εμπειρία από social media, καθώς συνολικά έχουν περισσότερους από 20 εκατομμύρια followers στο TikTok. Η Rae άρχισε να χορεύει στην ηλικία των έξι ετών, όταν και συμμετείχε σε διαγωνισμούς σε όλη τη χώρα.

@addisonre

 

♬ original sound - Ian Asher

Προτού μετακομίσει στο Λος Άντζελες και εκτοξευθεί η καριέρα της στο TikTok, φοίτησε για λίγο στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα (LSU), όπου σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία, αλλά όταν άρχισε να αποκτά δημοτικότητα στο TikTok, εγκατέλειψε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Addison Rae (@addisonraee)

Πώς ξεκίνησε η ενασχόληση με το TikTok

Τον Ιούλιο του 2019, η Rae άρχισε να δημοσιεύει τακτικά περιεχόμενο στο TikTok, όπου τα χορευτικά της βίντεο έγιναν σχεδόν αμέσως viral με αποτέλεσμα σήμερα να συγκεντρώνει περισσότερους από 88 εκατομμύρια followers και να πλησιάζει τα 6 δισεκατομμύρια likes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Addison Rae (@addisonraee)

"Ήξερα ότι ήθελα να το πάρω πιο σοβαρά και να το επεκτείνω σε άλλες πλατφόρμες. Ανέβασα ένα βίντεο στο YouTube και έγινα πολύ ενεργή στο Instagram", έλεγε τότε στο Business Insider. Λίγο αργότερα, η Addison δημιούργησε ένα εβδομαδιαίο podcast αποκλειστικά στο Spotify μαζί με τη μητέρα της με τίτλο "Mama Knows Best", με θέματα που κάλυπταν την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Addison Rae (@addisonraee)

Το 2021, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της single Obsessed και έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην πρωτότυπη ταινία του Netflix, He's All That, ένα remake της ταινίας She's All That του 1999, με πρωταγωνίστρια κορίτσι αυτήν τη φορά.


> Διάβασε ακόμη: 4 χρόνια TikTok

Κάποια από τα προσωπικά της οικονομικά επιτεύγματα

  • Η Rae υπολογίζεται ότι έβγαλε 8,5 εκατομμύρια δολάρια (7 εκατομμύρια λίρες) μόνο από το TikTok το 2021.
  • Το 2022, εκτιμάται ότι θα αξίζει πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια (12,3 εκατομμύρια λίρες) σύμφωνα με το Celebrity Net Worth.
  • Όσον αφορά στις αναρτήσεις στο Instagram, το Hopper HQ αναφέρει ότι η Rae βγάζει περίπου 219.000 δολάρια ανά ανάρτηση.
  • Mπήκε στη λίστα "30 Under 30" του Forbes για τους influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
     

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου