Μία ωδή στην Adriana Lima

Το εμβληματικό αγγελάκι της Victoria's Secret γιορτάζει 42 χρόνια θεϊκής ύπαρξης.

Η πασαρέλα της Victoria's Secret είναι ένα από τα διασημότερα fashion shows του κόσμου. Κάθε χρόνο τα φλας των φωτογράφων απαθανατίζουν τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη να περπατούν φορώντας τα διασημότερα εσώρουχα της Γης ενώ μερικοί από τους πιο γνωστούς pop stars παίζουν live. Κάθε χρόνο, από το 1999 και για αρκετά χρόνια μετά, υπήρχε ένα σταθερό σημείο αναφοράς: η Adriana Lima σε πρωταγωνιστικό ρόλο με τις υπόλοιπες αιθέριες υπάρξεις να συμπληρώνουν τον θίασο από "αγγελάκια". Η θεϊκή ύπαρξη από την Βραζιλία που γιορτάζει σήμερα 42 χρόνια που ομορφαίνει με την παρουσία της τον πλανήτη ήταν, είναι και -λογικά- θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη το πιο εμβληματικό μοντέλο που φόρεσε ποτέ εσώρουχα της Victoria's Secret.

Όχι άδικα, εκείνη επιλέχθηκε να φορέσει το Fantasy Bra των 2 εκ. δολαρίων το 2010

Μία παράδοση που ξεκίνησε όμως σχεδόν 20 χρόνια πριν, φαίνεται ότι τελείωσε στις 8 Νοεμβρίου 2018. Η Adriana Lima περπάτησε για τελευταία φορά στην πασαρέλα της Victoria's Secret στο show που έγινε στη Νέα Υόρκη. Η απίστευτη Βραζιλιάνα ξεκίνησε μόλις στα 18 της χρόνια για να γίνει, μέσα σε λίγο καιρό, το σύμβολο του brand. Γιατί μπορεί η Doutzen Kroes, η Miranda Kerr, η Heidi Klum, η Candice Swanepoel να είναι κι εκείνες διάσημα "αγγελάκια" -καμία όμως δεν κατάφερε να ταυτίσει το όνομά της με την Victoria's Secret όσο το κορίτσι με τις τέλειες αναλογίες και το εξωτικό βλέμμα από την Bahia της Βραζιλίας.

Η Adriana Lima στο Esquire

Μία ωδή στην Adriana Lima

Όπως ήταν φυσικό, μία από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη δεν θα μπορούσε να μην φιλοξενηθεί και στις σελίδες του Esquire. Η φωτογράφισή της στην βρετανική έκδοση του περιοδικού το 2013 μνημονεύεται μέχρι σήμερα. Οι λόγοι είναι πολύ προφανείς.

Adriana Lima Esquire 3
Ελάχιστα πράγματα έμειναν στη φαντασία σε εκείνο το τεύχος που κόσμησε η Lima με την παρουσία της.
Adriana Lima Esquire 4
Όσο για το πώς δείχνουν τα εσώρουχα πάνω της, τα σχόλια περιττεύουν.

Το πιο εμβληματικό Αγγελάκι

Αντριάνα Λίμα 1

Η Lima άνοιξε κατά τη διάρκεια της καριέρας της πέντε φορές το show (2003, 2007, 2008, 2010, 2012). Σύμφωνα μάλιστα με εταιρεία δημοσκοπήσεων η εικόνα της είναι εκείνη που προκαλεί τα περισσότερα reactions στα social media του brand. Κάτι που οι υπεύθυνοι είχαν καταλάβει από νωρίς. Δεν είναι τυχαίος άλλωστε ο πρωταγωνιστικός ρόλος που της είχαν δώσει όλο αυτά τα χρόνια, ούτε το γεγονός ότι εκείνη επιλέχθηκε για να φορέσει το Fantasy Bra των 2 εκ. δολαρίων το 2010 - ένα εσώρουχο διακοσμημένο, μεταξύ άλλων, με διαμάντια 60 καρατίων.

Αντριάνα Λίμα fantasy bra

Αυτά όσον αφορά τη σχέση με την εταιρεία, διότι η σχέση της με το αντρικό κοινό μπορεί να περιγραφεί κι από τη λέξη "λατρεία". Η συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί είναι μία ελάχιστη ωδή στις εικόνες που μας έχει χαρίσει. Ένα αργό χειροκρότημα για μία μεγάλη και πρόσφατη αποχώρηση που άφησε τον κόσμο της μόδας φτωχότερο.

Αντριάνα Λίμα 1
Αντριάνα Λίμα 2
Αντριάνα Λίμα 3
Αντριάνα Λίμα 4
Αντριάνα Λίμα 5
Αντριάνα Λίμα 6
Αντριάνα Λίμα 7
Αντριάνα Λίμα 8
Αντριάνα Λίμα 9
Αντριάνα Λίμα 10

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου