Η Ana de Armas δεν είναι μόνο το τέλειο Bond girl

Η καλλονή από την Αβάνα σβήνει σήμερα 35 κεράκια.

Απίστευτη φωτογένεια, τεράστια μάτια και το ίσως πιο γλυκό χαμόγελο στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή. Η Ana de Armas -που γεννήθηκε μία ημέρα σαν σήμερα, στις 30 Απριλίου 1988- συστήθηκε σχετικά πρόσφατα στο παγκόσμιο κοινό. Η κουβανέζικη ομορφιά της έκανε γρήγορα τον γύρο του κόσμου, ειδικά μετά το No Time To Die, το τελευταίο James Bond φιλμ με τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Η Ana de Armas δεν είναι μόνο το τέλειο Bond girl
Ana De Armas No Time to Die Paloma

Η 35χρονη ηθοποιός με καταγωγή από την Αβάνα της Κούβας είχε ξεχωρίσει από τις εμφανίσεις της στο War Dogs (2016) του Todd Phillips και στο Blade Runner 2049 (2017) του Denis Villeneuve, εμφανίστηκε στο βιογραφικό δράμα του Netflix με τίτλο Sergio στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού από το Narcos, Wagner Moura, και πλέον ετοιμάζεται για την επερχόμενη βιογραφική ταινία Blonde, στο ρόλο της Marilyn Monroe.

Πέρα από το υποκριτικό ταλέντο, αυτό είχε και συμβεί και για τη διόλου αδιάφορη εξωτερική της εμφάνιση. Ειδικά τα μάτια της είναι από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν. Έπειτα, με μία γρήγορη έρευνά στο Instagram της, μπορεί κάποιος να καταλήξει στο εύλογο συμπέρασμα: Η Ana de Armas είναι τέλεια για το ρόλο του Bond girl. Αλλά όχι μόνο για αυτόν, όπως είδαμε από την εξαιρετική Paloma.

Οι φωτογραφίες


Διάβασε ακόμη για την Emilia Clarke που θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα James Bond και για τις 10 καλύτερες ταινίες του 007.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου