Το αβάσταχτο sexyness της Heidi Klum

Φωτογραφικό αφιέρωμα στην κορυφαία Woman We Love από τη Γερμανία που σβήνει 50 κεράκια στην τούρτα της ζωής της.

H Heidi Klum είναι οπωσδήποτε μία γυναίκα που αγαπάμε - ή όπως θα έγραψε το αμερικανικό Esquire μία πραγματική Woman We Love. Η ίσως πιο διάσημη Γερμανίδα του πλανήτη έχει καταφέρει σχεδόν να εκθρονίσει την Claudia Schiffer από τον θρόνο της βορειοευρωπαϊκής ομορφιάς. Άλλωστε, η Klum δεν διακρίθηκε μόνο για τις τέλειες αναλογίες της (36-27-37) αλλά κυρίως για το ταμπεραμέντο της που καμία σχέση δεν είναι με το στερεότυπο που έχουμε για τις Γερμανίδες στο μυαλό μας: Έξω καρδιά, με αίσθηση του χιούμορ, αστραφτερό και πάντα πονηρό χαμόγελο, πλήρως απελευθερωμένη με το σώμα της, άφησε εποχή μέσα από τις αβάσταχτα sexy φωτογραφίσεις που τολμούσε και συνεχίζει να τολμάει. 

H Heidi Klum που σήμερα σβήνει 50 κεράκια στην τούρτα της ζωής της δεν ήταν ποτέ ένα τυπικό super model. Της άρεσε να παίζει με το φακό και το κοινό, να βάζει συνεχώς νέες προκλήσεις στον εαυτό της, να φεύγει από τα στενά όρια της πασαρέλας - δοκιμάζοντας την τύχη της στην τηλεόραση, στη μόδα και τις επιχειρήσεις.

Υπήρξε το πρώτο μοντέλο από τη Γερμανία που συνεργάστηκε με τη Victoria's Secret, σε αντίθεση όμως με πολλές συναδέλφους της που δεν κατάφεραν να αποτυπώσουν πάνω στο ιλουστρασιόν χαρτί τίποτα περισσότερο από την τέλεια ομορφιά, η Klum άλλαζε πάντα το παιχνίδι με τις δικές της φωτογραφήσεις αλλά και δηλώσεις όπως το ότι θεωρεί αγαπημένο της χόμπι τη γυμνή ηλιοθεραπεία. 

Η Heidi Klum παραμένει αβάσταχτα sexy, επικίνδυνα θηλυκή, μία πραγματική Woman We Love που γνωρίζει καλά πώς να το ποζάρει στον φακό παίζοντας με τα όρια και γκρεμίζοντας διάφορα παραδοσιακά τείχη. Η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

Στον φακό του Rankin

Το αβάσταχτο sexyness της Heidi Klum
Χέιντι Κλουμ 3
Χέιντι Κλουμ 2

Για λογαριασμό της Victoria's Secret

Χάιντι Κλουμ 6
Χάιντι Κλουμ 5
Χάιντι Κλουμ 4

Στις σελίδες του Esquire

Χάιντι κλουμ 14
Χάιντι Κλουμ 15
Χάιντι κλουμ 11
Χάιντι κλουμ 10
Χάιντι κλουμ 7
Χάιντι κλουμ 9
Χάιντι κλουμ 12
Χάιντι κλουμ 13

Στο Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου