Martha Hunt, ένας υπέροχος άγγελος

Το μοντέλο της Victoria’s Secret κλείνει σήμερα τα 34 και εμείς γιορτάζουμε μαζί της.

Μπορεί να ζούμε στην εποχή της υπερπληροφόρησης, όμως δοκίμασε να γκουγκλάρεις "Martha Hunt parents" κι αν βρεις έστω και ένα μικρό όνομα, στείλ’ το μας και θα το δημοσιεύσουμε με την υπογραφή σου. Αυτό ίσως και να συμβαίνει επειδή οι άγγελοι δεν έχουν γονείς. Ή επειδή δε γεννήθηκαν αλλά έγιναν άγγελοι και οι μάνατζερ δε θέλουν να κυκλοφορούν πληροφορίες που δεν μπορούν να ελέγξουν.

Έτσι, οι μόνες μάλλον σίγουρες πληροφορίες για τη Martha Seifert Hunt είναι ότι γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 34 χρόνια, στις 27 Απριλίου του 1989 στο Γουίλσον της Βόρειας Καρολίνας, μία πόλη με κατοίκους όσους περίπου και τα Χανιά, όπου κυριαρχεί ο μαύρος πληθυσμός. Η Martha όμως γεννήθηκε κατάξανθη και με γαλάζια μάτια και, όταν ενηλικιώθηκε, κοίταζε τους άλλους αφ’ υψηλού – στο 1,78 μ. ύψος της πρόσθεσε αυτό μιας δωδεκάποντης γόβας.

Martha Hunt, ένας υπέροχος άγγελος

Λίγο πριν από την ενηλικίωση την ανακάλυψε ένας φωτογράφος και την έστειλε στο νεοϋορκέζικο πρακτορείο IMG Models. Ως ενήλικη πλέον περπάτησε την πρώτη της πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το 2007 και, σαν να συνέβη παρθενογένεση, η πορεία της άρχισε να καταγράφεται. Μέχρι στιγμής έχει περπατήσει αγέρωχα γύρω στα 6,5 χιλιόμετρα πάνω σε γόβες για λογαριασμό των μεγαλύτερων οίκων μόδας (έχει ξεπεράσει μέχρι στιγμής τα 180 catwalks).

Στα έξι από αυτά, από το 2013 μέχρι σήμερα, εκτός από τις γόβες και τα φτερά αγγέλου στην πλάτη για λογαριασμό της Victoria’s Secret, στην ακριβότερη πασαρέλα στον κόσμο, με κόστος 50 εκατομμυρίων δολαρίων! Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, εδώ και μία πενταετία φλερτάρει έντονα με τη συμμετοχή της στην κορυφαία δεκάδα των μοντέλων με τις υψηλότερες αμοιβές.

Επίσης, είναι γνωστό ότι έχει μια αδελφή και έναν αδελφό και ότι το αγόρι της ακούει στο όνομα Jason McDonald και είναι επαγγελματίας φωτογράφος, τον οποίο εμφανίζει και στα social media. Είναι αδελφική φίλη με την Taylor Swift και κολλητές της είναι η Gigi Hadid και η Candice Swanepoel, ενώ λατρεύει τα σκυλιά και τη ζωή της Νέας Υόρκης.

Στο Instagram την ακολουθούν τόσοι όσοι είναι και οι κάτοικοι του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών-Πειραιώς: πάνω από 2,9 εκατομμύρια. Περίπου τόσα εκατομμύρια άλλωστε είναι και τα ετήσια έσοδά της.

Η Martha Hunt προσέχει πολύ το προφίλ της κι έτσι έχει γνωστοποιήσει ότι πιστεύει στις ισχυρές γυναίκες και στη σκληρή γυμναστική και ότι ασχολείται με τη φιλανθρωπία. Η μοναδική παραφωνία στην άψογη σιλουέτα της είναι μια ουλή στη βάση της πλάτης της, για την οποία όμως δηλώνει υπερήφανη. Η Μartha έπασχε από σκολίωση και χρειάστηκαν χειρουργικές επεμβάσεις για να τη συμπεριλάβει η Victoria’s Secret στους αγγέλους της.

Δηλώνει ότι θα παντρευτεί τον Jason, αλλά αργότερα, γιατί τώρα είναι επικεντρωμένη στην καριέρα της. Πιθανόν ο Jason να χρειαστεί και έξτρα υπομονή σε περίπτωση που εκείνη στο μέλλον μετακομίσει στις οθόνες, μιας και μετράει δύο guests σε τηλεοπτικές σειρές και συμμετοχή σε δύο ταινίες.

Μπορεί η ζωή της να μη μοιάζει με παραμύθι, η ομορφιά της όμως είναι παραμυθένια και ίσως αυτό θέλησε να αποδείξει η μεξικάνικη έκδοση του  περιοδικού Esquire, που την ανέβασε σε χιονισμένες βουνοκορφές για να τη φωτογραφίσει.

Ακόμα και όταν τα ευαίσθητα σημεία ενός άντρα κοντεύουν να πέσουν από τη χαμηλή θερμοκρασία, ενεργοποιούνται μια χαρά στη θέα της Martha Hunt με μαγιό.

ΜΑΡΘΑ ΧΑΝΤ
ΜΑΡΘΑ ΧΑΝΤ
ΜΑΡΘΑ ΧΑΝΤ
ΜΑΡΘΑ ΧΑΝΤ
ΜΑΡΘΑ ΧΑΝΤ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου