Μία βόλτα στο γκαράζ του Romelu Lukaku

Τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στη συλλογή του Βέλγου σταρ της Ίντερ.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 26 Φεβρουαρίου 2021

O Romelu Lukaku διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του στη Νερατζούρι πλευρά του Μιλάνου, έχοντας πετύχει 23 γκολ σε 30 ματς μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, με την Ίντερ να διεκδικεί δυναμικά του πρωτάθλημα Ιταλίας. Εκτός από αυτά όμως, ο 27χρονος Βέλγος επιθετικός βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και όσον αφορά τους 4 τροχούς, διαθέτοντας κάποια εξαιρετικά ποθητά αυτοκίνητα στο γκαράζ του. Μοντέλα όπως τα παρακάτω.

Maserati Levante Trofeo

Ένα από τα πιο γρήγορα SUVs που υπάρχουν. Κάτω από το καπό της υπάρχει ένας V8 bi-turbo κινητήρας 3.9 λίτρων, 580 ίππων και 730 Nm ροπής. Η τελικής της ταχύτητα δε, ξεπερνά τα 300 χλμ/ώρα. Η τιμή της ξεκινά από τα €160.000.

Bentley Continental GT

Το σχεδόν αποκλειστικά χειροποίητο αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο το βρετανικό luxury brand με κομψές γραμμές και την πολυτέλεια να συνυπάρχει με τις υψηλές επιδόσεις. Ο W12 κινητήρας των λίτρων παράγει ιπποδύναμη 635 αλόγων με ροπή 900 Nm, κάτι που μεταφράζεται σε 0-100 χλμ/ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 333 χλμ/ώρα.  Καθόλου άσχημα.

Mercedes GT-R

Μία βόλτα στο γκαράζ του Romelu LukakuMercedes

H Mercedes AMG-GT R είναι η 'κληρονόμος' της SLS, με gull wings πόρτες, άκρως επιθετικό σχεδιασμό και έναν πανίσχυρο κινητήρα 4 λίτρων, που της χαρίζει ιπποδύναμη 585 αλόγων και τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 318 χλμ/ώρα. Όσο για την τιμή της, αυτή ξεπερνά τα €180.000.

Maserati GranCabrio MC

Ο Βέλγος σταρ έχει μεγάλη αδυναμία στη Maserati, κάτι που επιβεβαιώνει και η παρουσία της GranCabrio MC στη συλλογή του. Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα convertible supercars που μπορούν να φιλοξενήσουν στο εσωτερικό τους ακόμη 3 άτομα, πέρα από τον οδηγό. Διαθέτει έναν V8 κινητήρα 4.7 λίτρων και 460 αλόγων, με το κόστος της να ανέρχεται στις €150.000.

Rolls-Royce Wraith

Από όλα τα μοντέλα της Rolls-Royce, είναι εκείνο που θα λέγαμε πως αντιπροσωπεύει σήμερα περισσότερο από κάθε άλλο το θρυλικό brand. Το μήκος της φτάνει τα 5,5 μέτρα και κοστίζει περισσότερα από €300.000. Κάθε κομμάτι είναι customized για τον πελάτη, με βάση το προσωπικό του γούστο, όπως άλλωστε μας δίδαξε και η αντίστοιχη περίπτωση του Justin Bieber.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.