Το νέο γιοτ του David Beckham

Το νέο, ιταλικό σκάφος του Becks είναι ένα πραγματικό θαλάσσιο κόσμημα.

Ο David Beckham έχει ξεχωριστούς δεσμούς με την Ιταλία, καθώς επί δύο αγωνιστικές σεζόν φορούσε τα χρώματα της Μίλαν, εμπειρία μάλλον όχι σπουδαία, για εκείνον, από ποδοσφαιρικής άποψης, αλλά που σίγουρα τον έκανε να εκτιμήσει τις ομορφιές και τις χάρες της γείτονος χώρας.

Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία του ταξίδια στην Ιταλία, επισκέφθηκε το ναυπηγείο της Ferretti, που βρίσκεται στο Φορλί, μια βόλτα που του κόστισε περίπου 7 εκατομμύρια Ευρώ, καθώς ερωτεύτηκε και αγόρασε ένα πολυτελέστατο γιοτ

Και το όνομα αυτού Seven

Το επίμαχο γιοτ, όταν το είδε, έφερε -και συνεχίζει να φέρει- το όνομα Seven, νούμερο με ιδιαίτερη σημασία για εκείνον, μιας και ταυτίζεται με τον αριθμό της φανέλας που τον έκανε διάσημο, αλλά και με το middle name της κόρης του Harper, που πλέον είναι δέκα ετών (πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα άτιμα).

Πρόσφατα, λοιπόν, οι Beckhams σάλπαραν στα νερά της Φλόριντα με το νέο τους απόκτημα, κάνοντας βουτιές στη θάλασσα, πίνοντας κοκτέιλ και χαλαρώνοντας κάτω από τον ήλιο.

Τι εστί Ferretti

Τα σκαριά με την υπογραφή Ferretti αποτελούν εγγύηση, καθώς συνιστούν εξαίσια δείγματα της ναυτιλιακής παράδοσης της Ιταλίας. Ο όμιλος Ferretti, δε, είναι παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση πολυτελών γιοτ.

Το συγκεκριμένο που επέλεξε ο David Beckham, βέβαια, είναι ειδικό κομμάτι, με το μήκος του φτάνει τα 28,31 μέτρα. Διαθέτει πέντε καμπίνες που το κάνουν να μπορεί να φιλοξενήσει έως δέκα άτομα και, επιπλέον, τέσσερα μέλη πληρώματος.

> Διάβασε ακόμα: Η Maserati MC20 του David Beckham είναι από τα ομορφότερα supercars που έχουμε δει

Οι δύο του μηχανές είναι ικανές να απελευθερώσουν ισχύ 2.400 ίππων, που του επιτρέπουν να σαλπάρει με 22 κόμβους και να πιάνει μέγιστη ταχύτητα 30 κόμβων.

Το μοντέλο είναι του 2016, ενώ κάποιες μετατροπές στον σχεδιασμό του έγιναν έπειτα από προτάσεις του ίδιου του Beckham, που ήθελε να βάλει την προσωπική του πινελιά σε αυτό το 'θαλάσσιο κόσμημα' και να το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. 

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης