Στο γκαράζ της Margot Robbie υπάρχουν τετράτροχα διαμάντια

Το πάθος της αγαπημένης ηθοποιού του Στέφανου Τσιτσιπά για τα ευρύχωρα αυτοκίνητα είναι ηλίου φαεινότερο.

Esquire Team
Γράφει: Γιάννης Σπανός 25 Ιανουαρίου 2023

Στην κινηματογραφική της καριέρα έχει κάνει σχεδόν τα πάντα. Έχει παίξει μαζί με τους κορυφαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ: Από τον Will Smith και τον Leonardo DiCaprio μέχρι τον Brad Pitt στην τελευταία της ταινία, το Babylon και καταφέρνει πάντα να μαγνητίζει τα βλέμματα - σίγουρα όχι άδικα. Η Margot Robbie είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές σταρ της τελευταίας δεκαετίας, ωστόσο εκτός από εξαιρετική στη δουλειά της, είναι και φανατική λάτρης των ωραίων -και των ευρύχωρων όπως θα καταλάβεις- αυτοκινήτων. Ποια είναι αυτά με τα οποία την έχουμε εντοπίσει;

Audi A6

Στο γκαράζ της Margot Robbie υπάρχουν τετράτροχα διαμάντια

Η Margot οδηγεί ένα Audi A6, ένα premium μεσαίο αυτοκίνητο που υπερέχει σχεδόν από κάθε άποψη. Το εσωτερικό του διαθέτει υψηλό επίπεδο άνεσης και η τεχνολογία ψυχαγωγίας και ασφάλειας είναι το κάτι άλλο. Η Audi έχει αναβαθμίσει το σύστημα infotainment με ταχύτερη CPU, νέα τρισδιάστατα γραφικά με κινούμενα σχέδια, συνδεσιμότητα USB και συνδεσιμότητα 4G LTE για λειτουργία wifi στο αυτοκίνητο.

Cadillac Escalade

Cadillac Escalade

Πρόκειται για ένα τεράστιο premium SUV με πολυτελές εσωτερικό, νέα κορυφαία χρωματική σύνθεση και ανταγωνιστικό σύνολο τεχνολογιών για απολαυστική οδήγηση. Διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V8 6,2 λίτρων που αποδίδει 420 ίππους και 460 lb-ft ροπής. Έχει επίσης χρωμιωμένες ζάντες 20 ιντσών, πίσω φώτα LED και θύρα ανύψωσης χωρίς χέρια. Το εσωτερικό του διαθέτει πέντε θύρες USB, ηχοσύστημα Bose Centerpoint, OnStar με 4G LTE και wifi hotspot, δερμάτινη ταπετσαρία και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα 12 κατευθύνσεων. Η Margot λατρεύει τις νέες τεχνολογίες και αυτό βγαίνει προς τα έξω. 

Ford Explorer

Ford Explorer

Εδώ έχουμε ένα crossover SUV εξοπλισμένο με κινητήρα V6 3,5 λίτρων απόδοσης 290 ίππων. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, MyFord Touch, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, premium ήχο Sony και σύστημα πλοήγησης. Αναφορικά με την ασφάλειά του, διαθέτει αντιμπλοκαριστικά φρένα, ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας, αερόσακους πλευρικής πρόσκρουσης στα μπροστινά καθίσματα και πλευρικούς αερόσακους κουρτίνας.

Ford Mondeo

Ford Mondeo

Ένα στιλάτο σεντάν με μακρόστενο καπό και σιλουέτα που μοιάζει με κουπέ. Όλα αυτά συνδυάζονται για να προσδώσουν στο αυτοκίνητο μια εντυπωσιακή σπορ εμφάνιση. Στο πίσω μέρος, είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα πίσω φώτα LED. Διαθέτει επίσης ζάντες αλουμινίου διαφόρων μεγεθών. Προσφέρει επιλογές κινητήρων βενζίνης ή ντίζελ, και οι δύο τετρακύλινδροι υπερτροφοδοτούμενοι.

Hyundai Excel

Hyundai Excel

Αυτό είναι το πρώτο και το αγαπημένο αμάξι της ηθοποιού. Αποτελούσε φαινόμενο στην Αυστραλία στα μέσα και τέλη της δεκαετίας του 1990. Συχνά βρισκόταν στην πρώτη τριάδα των συνολικών charts πωλήσεων, ενώ μία φορά έφτασε στην κορυφή. Στο εσωτερικό, εγκατέλειψε τις παλιές ευθείες γραμμές του ταμπλό και υιοθέτησε καμπύλες για τα πάνελ των θυρών. Επιπλέον, η Hyundai εγκατέστησε γωνιακά παράθυρα για το βασικό μοντέλο. Η μονάδα κλιματισμού ήταν διαθέσιμη με επιπλέον κόστος για το βασικό επίπεδο εξοπλισμού.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης