H World Ducati Week είναι ο παράδεισος κάθε fan της μοτοσυκλέτας

H διοργάνωση του 2018 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, γεμάτες από τον απολαυστικό ήχο των ιταλικών μηχανών.

Ξεκίνησαν από την Κίνα, συγκεκριμένα την περιοχή της Xinjiang, διέσχισαν περισσότερες από 10 χώρες σε 7 μέρες, διένυσαν συνολικά 7.575 χλμ πάνω στις Ducati Mulitstra 1200 και κατάφεραν να φτάσουν στην ώρα τους για τη World Ducati Week (20-22 Ιουλίου) στο Misano της Ιταλίας. Ο λόγος για δύο Κινέζους αναβάτες, τους Ken Lu και Lu Fei, οι οποίοι αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της αφοσίωσης που τρέφουν οι fans στην Ducati αλλά και στη συγκεκριμένη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια.

H World Ducati Week είναι ο παράδεισος κάθε fan της μοτοσυκλέτας

Το event αποτέλεσε ένα πραγματικό λούνα παρκ για τους λάτρεις των θρυλικών μηχανών. Οι θεατές, στην πλειονότητά τους Ιταλοί (60%) αλλά και επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης (73 διαφορετικές χώρες), είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν, εκτός από τον εκκωφαντικό -αλλά τόσο όμορφο- ήχο των ιταλικών δίτροχων, ειδικά διαμορφωμένους χώρους ανάλογα με τα μοντέλα της κατασκευάστριας εταιρείας: μεταξύ αυτών το Scrambler Land of Joy, Monster Village (αφιερωμένο στα 25 γενέθλια του μοντέλου) και αντίστοιχα σημεία όπου οι Panigale και οι Multistrada είχαν την τιμητική τους -με την Pikes Peak Multistrada του Carlin Dunne, νικητή του Pikes Peak 2018, να κλέβει την παράσταση.

World Ducati Week 3

Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να πάρει αυτόγραφα από τους αναβάτες Andrea Dovizioso και Casey Stoner, να κάνει ένα test drive (40 μοτοσυκλέτες βρίσκονταν εκεί για αυτόν τον σκοπό) ή να ανέβει "δικάβαλο" με τους παλαίμαχους Randy Mamola and Franco Battaini στο τιμόνι. Πέρα όμως από τις διαδραστικές εμπειρίες, λίγο πιο μακριά από τη φασαρία που προκαλούσαν οι φανατικοί και τα μαρσαρίσματα των ιταλικών θηρίων, υπήρχε ένα δωμάτιο που έκρυβε έναν μικρό θησαυρό, ιδανικό για να φωτογραφίες στο Instagram: τη νέα Ducati 2019.

World Ducati Week 4

Πέρα όμως από τα events, τα αυτόγραφα, τα λαμπερά χαμόγελα, τις παρουσιάσεις και το Race of Champions, όπου 12 αναβάτες του MotoGP και του SBK διαγωνίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με τον Michelle Pirro να αναδεικνύεται νικητής, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα: οι αστυνομικοί της περιοχής συνέλαβαν τέσσερα άτομα που είχαν κλέψει 12 μηχανές, προφανώς όλες τους Ducati, Φαίνεται πώς η αγάπη του κοινού για ιταλικό brand είναι τόσο μεγάλη, ώστε κάποιοι να κινδυνεύουν με φυλακή για χάρη της.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.