H μεταμόρφωση της Porsche 911 σε απόλυτο road trip αυτοκίνητο

Μία vintage ιστορία αγάπης.

Το καλύτερο κομμάτι ενός vintage αυτοκινήτου είναι η ιστορία του. Αυτά τα κειμήλια αλλάζουν ιδιοκτήτες και τοποθεσίες, ταξιδεύουν σε διαφορετικούς δρόμους και λεωφόρους μέσα από τις δεκαετίες, συμπληρώνοντας σιγά σιγά ένα βιογραφικό που κάνει την αξία τους να εκτοξευτεί. Η Porsche 911 T του 1971 που ακολουθεί είναι το καλύτερο παράδειγμα για όσα αναφέρθηκαν πιο πριν.

Ο αρχικός ιδιοκτήτης, o Νοτιοαφρικανός Andre Bezuidenhout, την χρησιμοποίησε σε αρκετούς αγώνες στα 90s πριν την τρακάρει άσχημα. Δεν την άφησε όμως τότε να σβηστεί από το χάρτη. Την επιδιόρθωσε σχεδόν εξολοκλήρου και την πούλησε ξανά.

Αρκετά χρόνια αργότερα, κι ενώ η Porsche είχε αλλάξει χέρια αρκετές φορές, ο Bezuidenhout συνάντησε ξανά την πρώτη του αγάπη κι αποφάσισε να την κάνει δική του ξανά. Μόνο που αυτή τη φορά είχε διαφορετικά σχέδια για εκείνη: την μετέτρεψε στο απόλυτο αυτοκίνητο για road trip. Παρότι, λοιπόν, στο παρελθόν αυτό το super car πέρασε πολλά, σήμερα είναι έτοιμο για να συνεχίσει τις vintage περιπέτειές του.

Όπως μπορείς να δει αυτή η διαφορετική Porsche 911 T παραμένει μία κούκλα τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική της εμφάνιση.

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης