Carmen Electra, καλώς ήρθες στο Only Fans

Σύμφωνα με την ίδια, οι fans της θα έχουν πρόσβαση σε "πιο σέξι, αριστοκρατικές φωτογραφίες και βίντεο".

Η Carmen Electra ετοιμάζεται να ταράξει τα "νερά" του OnlyFans. Σύμφωνα με δηλώσεις της στο People δε χρειάστηκε να σκεφτεί καθόλου το ενδεχόμενο της δημιουργίας προφίλ στη συνδρομητική υπηρεσία που είναι γνωστή για το πικάντικο περιεχόμενό της.

Από τις ίδιες δηλώσεις προκύπτει πως με αυτόν τον τρόπο έχει σκοπό να τροφοδοτεί το κοινό της με πιο προσωπικό περιεχόμενο, καθώς οι ενδιαφερόμενοι που θα πληρώνουν θα έχουν πρόσβαση σε "πιο σέξι, αριστοκρατικές φωτογραφίες και βίντεο". Παράλληλα, θα προσθέτει υλικό από beauty tutorias, διακοπές και φωτογραφίες με μαγιώ και εσώρουχα. 

Οι σχετικές δηλώσεις

"Οι άνθρωποι θα κάνουν ό,τι θέλουν να κάνουν ούτως ή άλλως με τις φωτογραφίες σου, μπορείς κάλλιστα να τις ελέγχεις και να ακολουθείς αυτό που νιώθεις μέσα σου ότι θέλεις να κάνεις. [...] Αισθάνεσαι πολύ καλά όταν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. [...] Νομίζω ότι αυτό που περνάμε τώρα είναι ότι οι άνθρωποι επιτέλους υπερασπίζονται τον εαυτό τους και αυτό που είναι... Δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνεις, αλλά σέβομαι εκείνους που μπορούν να υπερασπιστούν αυτό που είναι και να είναι ειλικρινείς γι' αυτό", ανέφερε όταν ρωτήθηκε για την παράνομη χρήση υλικού της, εξαιτίας της οποίας στο παρελθόν να μηνύσει διάφορα strip clubs.

>Διάβασε ακόμη: Carmen Electra, ένα crush από τα 90s

Το OnlyFans ξεκίνησε ως μια πλατφόρμα για διασημότητες και επαγγελματίες αθλητές που παρήγαγαν βίντεο και φωτογραφίες για να τις μοιραστούν με τους θαυμαστές τους. Εδώ και καιρό ωστόσο, η δημοφιλής υπηρεσία είναι περισσότερο γνωστή για το σεξουαλικά σαφές περιεχόμενό της, αλλά και τις αδρές αμοιβές που προκύπτουν από τις συνδρομές. Για την ιστορία πάντως, το προφίλ της Electra στο OnlyFans ενεργοποιήθηκε μόλις προχθες, με την ίδια να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της για τα 50α γενέθλιά της στο Palm Springs.

"Εγώ πληρώνω για το σπίτι και μετά περνάμε πολύ ωραία κάνοντας μπάρμπεκιου και κολυμπώντας. Μου αρέσει πολύ εκεί, οπότε έχω ένα σπίτι μακριά από το σπίτι μου. [...] Είναι κάτι σαν ετήσια συνήθεια, επειδή τότε όλοι οι φίλοι μου μπορούν να έρθουν και εγώ παίρνω ένα σπίτι και απλά διασκεδάζουμε. Και μου αρέσει να περιποιούμαι τους φίλους μου, έτσι είμαι", εξήγησε. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.