Τίποτα σπουδαίο, απλά ο Keanu Reeves έκανε βόλτες με άλογο στη Νέα Υόρκη

Ο ηθοποιός παίρνει τα μέτρα του ενόψει του κλεισίματος της L γραμμής του μετρό το 2019.

Κάτι που δεν συνηθίζουν να βλέπουν στην καθημερινότητά τους είδαν πριν λίγα 24ωρα οι κάτοικοι του Μπρούκλιν. Κι αυτό γιατί ο Keanu Reeves, έκανε βόλτες στους δρόμους της περιοχής με ένα άλογο. 

Ο 53χρονος Καναδός ηθοποιός, ένας σωσίας του, ένα άλογο και ένας τύπος με εντελώς ακατάλληλα για την εποχή ρούχα, κέντρισαν τα βλέμματα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που απόρησαν, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που έμαθαν -ή από μόνοι τους αντιλήφθηκαν- πως πρόκειται για σκηνή από τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας του John Wick, που γυρίζεται αυτή την εποχή.

Τίποτα σπουδαίο, απλά ο Keanu Reeves έκανε βόλτες με άλογο στη Νέα Υόρκη

Για την ιστορία, το John Wick 3 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2019 σε σκηνοθεσία του Chad Stahelski, με τους Anjelica Huston, Halle Berry, Laurence Fishburne, Ian McShane και Asia Kate Dillon να συμπρωταγωνιστούν.

Η υπόθεση της ταινίας έχει να κάνει φυσικά με τον John Wick, ο οποίος βρίσκεται κυνηγημένος για δύο λόγους: Αρχικά γιατί έχει επικηρυχθεί για $14.000.000 καθώς και γιατί σκότωσε κάποιον στους χώρους του Continental Hotel (χώρος εκεχειρίας για όλα τα μέλη του νεοϋορκέζικου υποκόσμου). Και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να επιβιώσει. Ακόμη, από ότι φαίνεται, και να καβαλήσει ένα άλογο για να ξεφύγει από τους διώκτες του. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης