O Macaulay Culkin ξεκαθάρισε τη σχέση του με τον Michael Jackson

Η συνέντευξή του στο τελευταίο αμερικανικό Esquire κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

"Δε μου έκανε ποτέ τίποτa" εξομολογείται ο Macaulay Culkin, κάποια στιγμή της συνέντευξής του στο τελευταίο αμερικανικό Esquire, όσον αφορά τη σχέση του με τον Michael Jackson. Ο πιο διάσημος child actor των 90s μεγάλωσε και δεν μασάει τα λόγια του, σε μία συνέντευξη πραγματικό ποταμό, όπου, ανάμεσα σε πολλά άλλα και ενδιαφέροντα (όπως η οντισιόν του για το Once Upon a Time in Hollywood), οι αναμνήσεις του από το πιο λαμπερό αστέρι της pop μουσικής φαίνεται να είναι πολύ διαφορετικές από την κυρίαρχη πια αφήγηση για τον Jackson· ιδιαίτερα, μάλιστα, μετά τον σάλο που προκάλεσε το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland.

"Ποτέ δεν έκανε τίποτα σε εμένα. Ποτέ δεν τον είδα να κάνει κάτι σε κάποιο άλλο παιδί. Τώρα, πια, δε θα είχα κανέναν λόγο να κρατήσω μυστικά. Ο άνθρωπος δεν είναι πια μαζί μας. Αν είχα κάτι να πω, θα το έλεγα, γιατί αυτήν περίοδο είναι καλό να μιλήσει κανείς ανοιχτά" συνέχισε, δίνοντας περισσότερες εξηγήσεις για τις σχέσεις του. Ο Culkin, που επί χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τις καταχρήσεις, είχε πρωταγωνιστήσει ως πιτσιρικάς στο βιντεοκλίπ Black and White του Michael Jackson. Από τότε και παρά τα 22 χρόνια που τους χώριζαν αναπτύχθηκε μία σχέση ζωής μεταξύ τους.

Μάλιστα, ο 39χρονος ηθοποιός, ο οποίος πιστεύει ότι εκείνο που τον ένωσε με τον διάσημο pop σταρ ήταν η ταραγμένη παιδική ηλικία που έζησαν κάτω από το φως των προβολέων και της δημοσιότητας, υποστηρίζει ότι η τελευταία φορά που τον είδε ήταν το 2005 όταν κατέθετε στη δίκη για παιδική σεξουαλική κακοποίηση στην οποία εμπλεκόταν ο τελευταίος. "Καλύτερα να μη μιλήσουμε, για να μην επηρεάσω την κατάθεσή σου" φέρεται να ήταν τα λόγια του Jackson προς τον Culkin.

Το τι ακριβώς συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες στη Neverland του Michael Jackson δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα πλήρως. Σίγουρα, πάντως, ο Culkin φαίνεται να είναι από τους τελευταίους ανθρώπους που υποστηρίζουν τον διάσημο pop star ακόμα και μετά θάνατον. Άλλωστε τους ενώνει και άλλοι δεσμοί: Ο 39χρονος ηθοποιός είναι νονός της κόρης του Jackson, Paris.

Όσο για το πόσο δύσκολη ήταν για εκείνον η περίοδος που το Leaving Neverland είχε προκαλέσει σάλο με την προβολή του; Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης αποκαλύπτει ότι όταν ο James Franco τον ρώτησε σχετικά με το ντοκιμαντέρ, ο Culkin του απάντησε φανερά ενοχλημένος: "Mήπως θα ήθελες να μιλήσουμε για κάποιον δικό σου νεκρό φίλο;".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.