Ο Keanu Reeves επιστρέφει στο νέο trailer του Cyberpunk 2077

Ένας άσος στο μανίκι του πολυαναμενόμενου video game.

Το Cyberpunk 2077 είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια του 2020. Σε περίπτωση που δε γνωρίζει τους λόγους να σε ενημερώσουμε ότι (α) πίσω από τη video game υπερπαραγωγή βρίσκεται η CD Project ή αλλιώς η πολωνική εταιρεία που μας έδωσε το megahit του The Witcher και (β) ο Keanu Reeves κάνει την εμφάνισή του σε αυτό. Ναι, πολύ καλά διάβασες. Ο ίσως πιο cool ηθοποιός του πλανήτη αυτήν τη στιγμή αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στον κόσμο του gaming.

Δυστυχώς, όπως κάθε άλλο κομμάτι της παγκόσμιας οικονομίας, έτσι και η βιομηχανία του gaming τα έχει βρει σκούρα με την πανδημία του COVID-19. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 να μεταφερθεί από τον Απρίλιο για τις 19 Νοεμβρίου – με μοναδικό θετικό το γεγονός ότι η εταιρεία παραγωγής έχει υποσχεθεί ότι το game θα είναι διαθέσιμο για τις κονσόλες νέας γενιάς (PlayStation 5 και Xbox Series X) που θα κυκλοφορήσουν στις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Το νέο trailer

Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις για το πολυαναμενόμενο video game με την ξεκάθαρη sci-fi αισθητική είναι, μέχρι στιγμής, πάρα πολλές βάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τους fans σε σκέψεις. Έχουν περάσει άλλωστε ήδη 6 χρόνια από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή του. Στην προσπάθειά της, λοιπόν, να κατευνάσει την ανησυχία και να κάνει τις κακές γλώσσες να σωπάσουν η CD Project κατέληξε στο εξής: Μία σειρά από πέντε live broadcasts με τον τίτλο Night City Wire (μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο πρώτο από αυτά στο παραπάνω βίντεο) που θα δώσουν μία πρώτη γεύση στους gamers για το τι ακριβώς τους περιμένει.

Έτσι, πριν λίγες μέρες είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την καταιγιστική δράση, τα επικά γραφικά, τη sci-fi αισθητική που φέρνει στον νου το Blade Runner καθώς και λίγο ακόμα από τον αινιγματικό χαρακτήρα που θα ερμηνεύσει ο Keanu Reeves. Καθόλου άσχημα, δηλαδή. Το μόνο που μένει να δούμε αν το video game θα είναι αντάξιο του πολύ έξυπνου και επιθετικού marketing που έχει επιλέξει η πολωνική εταιρεία. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.