OnlyFans: Κάτι ανάμεσα σε πορνό και κλειδαρότρυπα

Το νέο μεγάλο trend στο ίντερνετ μοιράζει δολάρια σε όσες και όσους θέλουν να μείνουν χωρίς ρούχα.

Η Bella Thorne έβγαλε περισσότερα από 1 εκ. ευρώ σε μόλις 24 ώρες ανοίγοντας λογαριασμό στο OnlyFans. Τι είναι πάλι αυτό; Το ίδιο παρουσιάζεται ως ένα κοινωνικό δίκτυο χωρίς τους πουριτανισμούς του Instagram. Με άλλα λόγια δεν έχει κανένα πρόβλημα με το προκλητικό, ημίγυμνο ή και τελείως γυμνό. Βέβαια, οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για ένα social medium που ακροβατεί με το πληρωμένο σεξ και κλείνει το μάτι στο πορνό. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι οι sex workers που έχουν βρει καταφύγιο σε αυτό (σ.σ: μιας και το Instagram έχει πολύ αυστηρούς κανονισμούς για θέματα γυμνού) νιώθουν ξαφνικά από τις celebrities. Οι τελευταίες με εκατομμύρια followers να τους ακολουθούν σε Instagram, Facebook, Snapchat και TikTok βλέπουν μία χρυσή ευκαιρία στο OnlyFans. Φυσικά, θα πρέπει να είναι διατεθειμένες να αποζημιώσουν τους οπαδούς τους με το ανάλογο (προκλητικό) υλικό. Το εν λόγω κοινωνικό δίκτυο ζητά συνδρομή από τους χρήστες για τη διασκέδαση που τους παρέχει.

Είναι πολλά λεφτά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My fellow black kings collecting a coin off OF... Salute to #casanova, #safaree and #tyga . True hustlers.

A post shared by DJ Akademiks (@akademiks) on

Το online casino του SlotsUp αποφάσισε να φτιάξει ένα infographic για να δείξει το πόσο μεγάλες πιθανότητες κέρδους ανοίγονται στις και στους influencers του πλανήτη. Χρησιμοποιώντας μία μαθηματική υπόθεση με βάση το πόσοι χρήστες του Instagram ίσως κάνουν συνδρομή στις/στους εν λογω Only Fan-ers και αφαιρώντας την προμήθεια που ζητά το OnlyFans από όσους ανοίγουν λογαριασμό κατέληξαν στο πιο πάνω γράφημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onlyfans.com/BlacChyna

A post shared by Blac Chyna💋 My Word 🤞🏾🎶 (@blacchyna) on

Στην κορυφή βρίσκεται η celebrity Black Chyna ενώ ακολουθεί η 23χρονη ηθοποιός/τραγουδίστρια/influencer Bella Thorne. Όσο για την τρίτη θέση, αυτή ανήκει δικαιωματικά στην Carbi B που είπε την αλήθεια έξω από τα δόντια: "Λοιπόν, αγόρια, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο Only Fans. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΜΟΥ (σ.σ: δεν το έγραψε τόσο κομψά), ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, Η ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΜΟΥ (σ.σ: ούτε αυτό το έγραψε τόσο κομψά). Χρειάζομαι απλά ένα μέρος μόνο για μένα και τους οπαδούς μου".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Single,bad and rich.I do the controlling.

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Τι είναι λοιπόν το OnlyFans; Ένας πολύ καλός τρόπος για να κεφαλαιοποιήσουν οι celebrities την επιτυχία τους στο Instagram και ένα κοινωνικό δίκτυο που δε φοβάται να παραδεχθεί ότι δεν απέχει πολύ από τη soft πορνογραφία. Ίσως, τελικά, αυτό να μην είναι και τόσο κακό αν δεν υπήρχε όλη αυτή λογική της μαγικής κλειδαρότρυπας που οδηγεί στα άδυτα της κρεβατοκάμαρας των διάσημων.

Τα ιντερνετικά φαινόμενα τύπου Fappening ή τα βίντεο που κυκλοφορούν στα ελληνικά social media χωρίς τη θέληση των πρωταγωνιστριών τους μόνο αστεία δεν είναι. Έτσι, μία πλατφόρμα όπως το OnlyFans μπορεί να είναι καθόλα νόμιμη, αυτό όμως δε σημαίνει κιόλας ότι δε ρίχνει κάρβουνο σε φριχτές παθογένειες όπως η "κλειδαρότρυπα των celebrities".

Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτή τη στιγμή είναι ένα ιντερνετικό trend που μοιράζει λεφτά σε όσους και όσες θέλουν να μείνουν χωρίς ρούχα. Μόλις είκοσι δολάρια τον χρόνο από 50 χιλιάδες χρήστες αρκούν για να βγάλει κανείς το πρώτο του εκατομμύριο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου