Ο Arturo Burzio είναι ο elit Martini Master 2022

Σε ένα λαμπερό τελικό που έλαβε χώρα στο εστιατόριο Delta, ο άγγλος bartender αναδείχθηκε o elit Martini Master 2022.

Γράφει: Esquire Editors 16 Νοεμβρίου 2022

Ο Arturo Burzio από το Ηνωμένο Βασίλειο και το Scarfes Bar του Rosewood, αναδείχθηκε ο elit™ Martini Master 2022, ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους από άλλες 9 χώρες, στο διεθνή τελικό που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Η 10 φορές βραβευμένη, πλατινένια, βότκα και υπέρμαχος της κοινωνικής ευθύνης, elit™ Vodka, προσκάλεσε τους καλύτερους bartenders, από 10 χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ισραήλ, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μεξικό) να δώσουν νέα πνοή και να δημιουργήσουν το τέλειο βιώσιμο μαρτίνι, οραματιζόμενοι το μέλλον του εμβληματικού αυτού cocktail.

Ο Arturo Burzio είναι ο elit Martini Master 2022

Οι τελικοί διεξήχθησαν στο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο Delta με μερικούς από τους κορυφαίους bartenders στον κόσμο, να παίρνουν μέρος σε απαιτητικές προκλήσεις που σκοπό είχαν να αναδείξουν, και συνάμα να δοκιμάσουν, τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εφευρετικότητα τους, στην παρασκευή και παρουσίαση Μartini cocktails.

Arturo Burzio, ο elit Martini Master 2022

Οι διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν τη δημιουργία τους στην έμπειρη κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από τον Ago Perrone του The Connaught Bar, τη Sandrae Lawrence από το Cocktail Lovers, τον Edoardo Mortara της Maserati MSG Racing και τον Βrand Αmbassador και βραβευμένο bartender Jack Sotti.

Τι δήλωσε ο νικητής

Μετά τη νίκη του, ο Arturo δήλωσε: "Ήταν πραγματικά μια απίστευτη εμπειρία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι ο elit Martini Master 2022! Υπήρχαν τόσα καταπληκτικά ποτά που θα μπορούσαν όλοι να κερδίσουν. Ανυπομονώ να γιορτάσουμε και είμαι ενθουσιασμένος για τους επόμενους 12 μήνες".

Ο Damian McKinney, Διευθύνων Σύμβουλος του Stoli Group®, σχολίασε: "Όλοι οι διαγωνιζόμενοι επέδειξαν απίστευτο ταλέντο, πρωτοβουλία και καινοτομία. Πραγματικά μας εξέπληξαν με τη δημιουργικότητα και την τέχνη τους. Το cocktail του Arturo διαφοροποιήθηκε γευστικά και ξεχώρισε για την αυθόρμητη εφευρετικότητά του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Arturo στέφθηκε elit Martini Master για το 2022 και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του την επόμενη χρονιά."

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.