Η αφοπλιστικά εξωτική Zoe Saldana

Ποιος είπε ότι το υψηλό IQ δε συμβαδίζει με τη συγκλονιστική ομορφιά; Η αμερικανίδα ηθοποιός γιορτάζει 45 χρόνια ζωής και σπάει όλα τα κλισέ.

"Έχω καταγωγή από τη Δομικανή Δημοκρατία, από τον Λίβανο, από την Ινδία, την Ιρλανδία, την Τζαμάικα. Με ενοχλεί όμως να ανοίγω αυτή την κουβέντα" είχε δηλώσει η Zoe Saldana στο αμερικανικό Esquire το 2009. Η αλήθεια είναι ότι είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της, αφού όταν τη ρωτούν την τετριμμένη ερώτηση για τις ρίζες της, εκείνη προτιμά να απαντά λέγοντας ότι, πολύ απλά, είναι από το Κουίνς της Νέας Υόρκης. Στα μάτια του αντρικού κοινού η Saldana είναι μία από τις ωραιότερες μιγάδες του σύγχρονου σινεμά. Μία γυναίκα με τέλεια σωματικά χαρακτηριστικά και πρόσωπο βγαλμένο από διαφήμιση για εξωτικά νησιά. Ευτυχώς, για εκείνη, είναι πολύ περισσότερα από αυτό.

Ή μάλλον πιο σωστά η αμερικανίδα ηθοποιός με ειδίκευση στο sci-fi σινεμά (Avatar, Guardians of the Galaxy, Star Trek) αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι η το υψηλό IQ και οι κοινωνικές ευαισθησίες μπορούν να συμβαδίζουν με τη συγκλονιστική ομορφιά. Μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον όπου το μέλλον της δεν ήταν στρωμένο με ροδοπέταλα, κατάφερε εκτός από καριέρα στο Χόλιγουντ να διακριθεί και στον απαιτητικό χώρο του επιχειρείν χωρίς όμως ποτέ να ξεχνά την ταπεινή καταγωγή της. Η Saldana που σήμερα συμπληρώνει 45 χρόνια μίας υπέροχης ζωής είχε και συνεχίζει να έχει σημαντικό φιλανθρωπικό έργο.

Τι είναι εκείνο όμως που την κάνει μία από τις πιο αγαπημένες Woman We Love εκεί έξω; Σίγουρα, η εξωτική της ομορφιά είναι κάτι που δεν συναντάς κάθε μέρα. Οι ατάκες της όμως και η στάση της που σπάει όλα τα κλισέ είναι, τελικά, πολύ πιο σέξι από τα καλλίγραμμα πόδια της. Ή όπως είχε και η ίδια πει για να επιβεβαιώσει ότι δεν τις αρέσουν οι νόρμες: "Όχι, δεν μου αρέσουν οι ηθοποιοί. Είναι όλο "εγώ, εγώ, εγώ". Μου αρέσει να κρατάω τα πράγματα ξεχωριστά. Η δουλειά είναι δουλειά. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για μένα από το να συναντώ έναν όμορφο geek".

Στις σελίδες του Esquire

Η αφοπλιστικά εξωτική Zoe Saldana
Ζοε Σαλντάνα 7
Ζοε Σαλντάνα 5
Ζοε Σαλντάνα 8
Ζοε Σαλντάνα 1
Ζοε Σαλντάνα 2
Ζοε Σαλντάνα 3
Ζοε Σαλντάνα 4
Ζοε Σαλντάνα 6

Στο Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου