Ratched: Πρώτο trailer για το prequel του "Στη φωλιά του κούκου"

Pop χρώματα, ένοχα μυστικά και μία νοσοκόμα βγαλμένη από την κόλαση.

Οι φανατικοί οπαδοί του American Horror Story, της σειράς του Ryan Murphy που βοήθησε στη μεγάλη επιστροφή των θρίλερ στην παγκόσμια τηλεόραση, θα πρέπει να κάνουν λίγη παραπάνω υπομονή. Αυτό το φθινόπωρο δε θα υπάρξει νέα σεζόν. Ευτυχώς, όμως, υπάρχει το καλύτερο αντίδοτο που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί: Μία horror σειρά του Netflix με πρωταγωνίστρια τη μούσα του δημιουργού (Sarah Paulson), τον ίδιο τον Murphy στο τιμόνι και μία ιστορία που αποτελεί το prequel για το θρυλικό Στη φωλιά του Κούκου. Ας υποδεχθούμε το Ratched, λοιπόν.

Στο πρώτο trailer της νέας σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου, η υπογραφή του 54χρονου σκηνοθέτη/σεναριογράφου/παραγωγού φαίνεται να έχει πέσει φαρδιά πλατιά σε κάθε πλάνο: Pop χρώματα, υποβόσκουσες απειλές, ένοχα μυστικά, άβολες αλήθειες,  και μία νοσοκόμα βγαλμένη από την κόλαση συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον μείγμα που λάμπει με μία κάπως ανίερη λάμψη.

Το trailer

Φυσικά, δεν μπορούμε ακόμα να είμαστε σίγουροι για το κατά πόσο η ιστορία θα δικαιώσει τις πρώτες εντυπωσιακές εντυπώσεις που αφήνει το Ratched. Σίγουρα πάντως η συγγένεια του με το αριστούργημα του Milos Forman από το 1976 αποτελεί εγγύηση ποιότητας. Άλλωστε, η δαιμονική νοσοκόμα Ratched αποτέλεσε υλικό για πρώτης τάξεως εφιάλτες σε όποιον είδε ποτέ το Στη φωλιά του κούκου. Σε τέτοιον βαθμό ώστε να αποτελεί πια μία αρχετυπική villain για το αμερικανικό σινεμά.


Η Sara Paulson υποδύεται τη Mildred Ratched, μία νοσοκόμα που θυμίζει τον Dr Jekyll και τον Mr. Hyde.


Τι ακριβώς να περιμένεις τώρα από τη νέα σειρά του Netflix; Τη Sara Paulson να υποδύεται τη Mildred Ratched, μία νοσοκόμα που θυμίζει τον Dr Jekyll και τον Mr. Hyde καθώς στην επιφάνεια μοιάζει καλή και αγαθή, στην ουσία όμως είναι ένα πλάσμα που φαίνεται να τρέφεται από τα απάνθρωπα πειράματα που λαμβάνουν χώρα στην κλινική που έχει επιλέξει να δουλεύει. Καθόλου άσχημα με άλλα λόγια, αν σου αρέσουν τα θρίλερ χωρίς υπερφυσικά τέρατα και splatter καταστάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.