O Cristiano Ronaldo έκανε δώρο στον εαυτό του μία Bugatti 8 εκ. ευρώ

Κάτι ταπεινό για έναν ταπεινό super star.

O Cristiano Ronaldo είναι ένας αθλητής που κατάφερε χρησιμοποιώντας κάθε μέσο (ατέλειωτη προπόνηση, τρομερές στερήσεις, επιστημονική διατροφή και εκγύμναση, σωστές επαγγελματικές κινήσεις, social media) να στήσει έναν μύθο για τον εαυτό του. Τα προσωπικά του ρεκόρ, οι αμέτρητες διακρίσεις και τα δεκάδες τρόπαια μιλούν από μόνα τους. Πολύ πρόσφατα, πρόσθεσε άλλο ένα λιθαράκι στον μύθο του: Κατέκτησε τη Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους έχοντας σκοράρει στο ενδιάμεσο 31 φορές στο πρωτάθλημα.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μεγαλείο του εντός των αγωνιστικών χώρων. Έτσι, ο Πορτογάλος super star που διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς Instagram του πλανήτη καθώς δε διστάζει να "φλεξάρει" τον πλούτο του με την πρώτη ευκαιρία, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του για να το γιορτάσει: Μία ταπεινή Bugatti Centodieci που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 8 εκ. ευρώ.

Ένα ταπεινό super car για έναν ταπεινό super star

Το γεγονός ότι ο Ronaldo είναι λάτρης των εξωτικών supercars το γνωρίζαμε πολύ καλά. Απλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι ξεπέρασε τον εαυτό του αγοράζοντας την πλέον σπάνια Bugatti που κυκλοφορεί εκεί έξω. To συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί φόρο τιμής στην  Bugatti EB110 από τις αρχές των 90s και ξεπερνά σε σπανιότητα ακόμα και τις Bugatti Chiron Super Sport 300 (30 μοντέλα) και Bugatti Divo (40 μοντέλα), αφού έχει κυκλοφορήσει σε μόλις 10 μοντέλα.

Όσο για τις επιδόσεις αυτού του γαλλικού πολυτελούς πυραύλου εδάφους; Ο κινητήρας του αποδίδει 1600 (!) άλογα, η μέγιστη ταχύτητα που αγγίζει είναι 390 χλμ/την ώρα ενώ εκείνο που πραγματικά ακούγεται εντυπωσιακό είναι η επιτάχυνση, αφού καταφέρνει να πιάνει τα 0-100 χλμ/την ώρα σε μόλις 2,4 δευτερόλεπτα. Φυσικά, δε θα μπορούσε να προσφέρει τίποτα λιγότερο μιας και κοστίζει όχι μία αλλά περίπου οκτώ περιουσίες. Ιδιαίτερα, αν σκεφτεί κανείς ότι σην περίπτωση του Cristiano υπάρχουν αναφορές ότι η αγορά τελικά κόστισε περίπου 9,5 ευρώ. Ίσως, ο Πορτογάλος να ζήτησε κάποια extras.  


φωτογραφία © Getty Images 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης